Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Επικίνδυνα σέξι – Η σύζυγος του Βενσάν Κασέλ ολόγυμνη, με κοιλίτσα (pics-vid)
LIFESTYLE

Επικίνδυνα σέξι – Η σύζυγος του Βενσάν Κασέλ ολόγυμνη, με κοιλίτσα (pics-vid)

Με μία φωτογραφία από την παραλία και με μόνο αξεσουάρ πάνω της ένα καπέλο ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» η καλλονή σύζυγος του Βενσάν Κασέλ, Τίνα Κουνακέϊ. Συγκεκριμένα, η Ιταλίδα δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram από την Πρωτοχρονιά που πέρασε μαζί με τον σύζυγό της Βενσάν Κασέλ. View this post on Instagram HAPPIEST NEW YEAR EVER #andifyoudontknownowyouknow […]

σύζυγος του Βενσάν Κασέλ, Τίνα Κουνακέϊ

Με μία φωτογραφία από την παραλία και με μόνο αξεσουάρ πάνω της ένα καπέλο ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» η καλλονή σύζυγος του Βενσάν Κασέλ, Τίνα Κουνακέϊ.

Συγκεκριμένα, η Ιταλίδα δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram από την Πρωτοχρονιά που πέρασε μαζί με τον σύζυγό της Βενσάν Κασέλ.

View this post on Instagram

HAPPIEST NEW YEAR EVER #andifyoudontknownowyouknow

A post shared by tina kunakey (@tinakunakey) on

Το νεόνυμφο ζευγάρι πέρασε την Πρωτοχρονιά του στην παραλία, ενώ ο Γάλλος ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο όπου φαίνεται να φιλά την φουσκωμένη κοιλιά της συζύγου του, η οποία χαμογελάει στον φακό.

O γοητευτικός Γάλλος ηθοποιός και πρώην σύζυγος της Μόνικα Μπελούτσι με την οποία έχουν αποκτήσει δύο κόρες, θα γίνει πατέρας για τρίτη φορά καθώς η σύζυγός του, Τίνα Κουνακέϊ με την οποία παντρεύτηκαν φέτος, είναι έγκυος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις