Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Εκτελέστηκε ο «Κινέζος Τζακ ο Αντεροβγάλτης», ένας από τους πιο διάσημους serial killers
ΚΟΣΜΟΣ

Εκτελέστηκε ο «Κινέζος Τζακ ο Αντεροβγάλτης», ένας από τους πιο διάσημους serial killers

Εκτελέστηκε ο «Κινέζος Τζακ ο Αντεροβγάλτης», ένας από τους πιο διάσημους serial killers Δολοφόνησε με φρικτό τρόπο 11 γυναίκες, από τον Μάιο του 1988 έως τον Φεβρουάριο του 2002 στην επαρχία Γκανσού και στην Αυτόνομη Περιοχή της Έσω Μογγολίας. Ο κατά συρροή δολοφόνος έβαζε στο στόχαστρο γυναίκες που φορούσαν κόκκινα ρούχα. Τις ακολουθούσε στα σπίτια […]

Κινέζος Τζακ ο Αντεροβγάλτης

Εκτελέστηκε ο «Κινέζος Τζακ ο Αντεροβγάλτης», ένας από τους πιο διάσημους serial killers

Δολοφόνησε με φρικτό τρόπο 11 γυναίκες, από τον Μάιο του 1988 έως τον Φεβρουάριο του 2002 στην επαρχία Γκανσού και στην Αυτόνομη Περιοχή της Έσω Μογγολίας.

Ο κατά συρροή δολοφόνος έβαζε στο στόχαστρο γυναίκες που φορούσαν κόκκινα ρούχα. Τις ακολουθούσε στα σπίτια τους, όπου τους έκοβε το λαιμό και τις ακρωτηρίαζε αφαιρώντας τα αναπαραγωγικά τους όργανα. Το νεότερο από τα θύματά του ήταν μόλις οκτώ ετών.

Ένα άλλο θύμα του, η Cui Jinping, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της με κόψιμο στο λαιμό, ενώ την είχε μαχαιρώσει 22 φορές, με το στήθος, τα χέρια και τα αυτιά της να έχουν αφαιρεθεί.

Ο δράστης συνελήφθη στο μανάβικο το οποίο διατηρούσε μαζί με τη σύζυγό του, το 2016.

Η είδηση της σύλληψής του έπεσε σαν κεραυνός στην οικογένειά του.

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο επί 30 χρόνια σύζυγος και πατέρας δυο αγοριών, είχε δολοφονήσει νεαρές γυναίκες και κορίτσια. Φίλοι και γνωστοί τον περιέγραφαν ως έναν ήσυχο οικογενειάρχη που μεγάλωσε δύο παιδιά τα οποία σπούδασαν κι έκαναν τις δικές τους οικογένειες.

Η εσχάτη των ποινών του είχε επιβληθεί τον περασμένο Μάρτιο

«Για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες, διεστραμμένες επιθυμίες του να ατιμάσει τις σορούς των θυμάτων του, βίαζε και έκοβε κομμάτια τα πτώματα. Τα κίνητρά του ήταν απαίσια, οι μέθοδοί του εξαιρετικά ωμές, η φύση των πράξεών του κακή», ανέφερε το δικαστήριο.

«Ο ύποπτος έχει σοβαρότατη σεξουαλική διαστροφή και μισεί τις γυναίκες», ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της το 2004, όταν συνέδεσε για πρώτη φορά τα εγκλήματα και πρόσφερε αμοιβή περίπου 30.000 δολαρίων για πληροφορίες που θα οδηγούσαν στη σύλληψή του.

«Είναι κλειστός, αντικοινωνικός μοναχικός τύπος», πρόσθετε.

Στα ίχνη του έφθασαν οι επιθεωρητές της αστυνομίας όταν συνέλαβαν έναν θείο του για ένα παράπτωμα και τον υπέβαλαν σε τεστ DNA.

Έτσι συμπέραναν ότι ο φονιάς που αναζητούσαν επί 28 ολόκληρα χρόνια ήταν συγγενής του συλληφθέντος. Η γυναίκα του επί 30 χρόνια και τα δύο παιδιά του έπαθαν σοκ όταν έμαθαν τα νέα…«Δεν ξέρω τι να πω ή πώς να το αντιμετωπίσω. Μάλλον δεν θα καταλάβω ποτέ γιατί τα έκανε όλα αυτά», είπε ο μεγαλύτερος γιος του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις