Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Παραλήρημα Πολάκη μετά τις σοβαρές αποκαλύψεις Μανιαδάκη – Στοχοποιεί δικαστές, πιέζει, χυδαιολογεί
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Παραλήρημα Πολάκη μετά τις σοβαρές αποκαλύψεις Μανιαδάκη – Στοχοποιεί δικαστές, πιέζει, χυδαιολογεί

Σοβαρά ερωτήματα εγείρουν οι αποκαλύψεις του Νίκου Μανιαδάκη, ενός από τους τρεις “προστατευόμενους” μάρτυρες για την υπόθεση Novartis, το πρόσωπο του οποίου έβγαλε στη φόρα ο Παύλος Πολάκης Την ίδια ώρα, ο αναπληρωτής υπουργός ασκεί πιέσεις στη Δικαιοσύνη προβάλλοντας, μάλιστα, ισχυρισμούς για καθυστέρηση στη δικαστική εξέλιξη των υποθέσεων της Novartis και του ΚΕΕΛΠΝΟ. Στοχοποιεί ονομαστικά δικαστές που χειρίζονται τις […]

Πολάκης-για-συνέντευξη-Μανιαδάκη.jpg

Σοβαρά ερωτήματα εγείρουν οι αποκαλύψεις του Νίκου Μανιαδάκη, ενός από τους τρεις “προστατευόμενους” μάρτυρες για την υπόθεση Novartis, το πρόσωπο του οποίου έβγαλε στη φόρα ο Παύλος Πολάκης

Την ίδια ώρα, ο αναπληρωτής υπουργός ασκεί πιέσεις στη Δικαιοσύνη προβάλλοντας, μάλιστα, ισχυρισμούς για καθυστέρηση στη δικαστική εξέλιξη των υποθέσεων της Novartis και του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Στοχοποιεί ονομαστικά δικαστές που χειρίζονται τις συγκεκριμένες υποθέσεις, ενώ προειδοποιεί για περισσότερες αποκαλύψεις.

Όλα αυτά, χρησιμοποιώντας χυδαία γλώσσα που δεν αρμόζει σε κανέναν, πόσω μάλλον σε πολιτικό πρόσωπο.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, η απαγγελία κατηγορίας κατά του Νίκου Μανιαδάκη και η επιβολή απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα σε βάρος του «έχει φέρει πανικό σε όλο το σύστημα των λαμόγιων που χρεοκόπησαν τη χώρα».

Παράλληλα, ο κ. Πολάκης διατυπώνει ερωτήματα «προς τους αρμόδιους εισαγγελείς ή την ηγεσία της δικαιοσύνης» για την εξέλιξη συγκεκριμένων υποθέσεων, φτάνοντας ακόμη και σε κρίσεις για την ποινική αντιμετώπιση προσώπων.

Με αφορμή τη συνέντευξη του Νίκου Μανιαδάκη, ο κ. Πολάκης επιτίθεται στη δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, στους προηγούμενους υπουργούς Υγείας, εκτοξεύοντας αυθαίρετες κατηγορίες.

Πιο αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Πολάκη, όπως ακριβώς την έγραψε ο ίδιος στο Facebook:

«Για γέλια και για κλάμματα η προσπάθεια Ξεπλυματος του Μανιαδακη απο την Κοσιώνη. Κλαψιαρικο ύφος ο κύριος καθηγητής ,δεν ήξερε τιποτα και καλα ,αυτός βοήθησε τη χώρα ηταν σύμβουλος κυβερνήσεων για το καλό της ελλαδας!!!!!

Δεν λεει το αρχιλαμογιο πως ηταν ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ και βασικός διαμορφωτής της φαρμακευτικής πολιτικής του Λοβερδου του Αδωνη (στον οποιο έστελνε εντολές με μειλ) του Σαλμα και του Βορίδη ,την ίδια στιγμή που μεςω της εταιρείας Evroston που ηταν στο ονομα της γυναίκας του της τραγουδίστριας Φαρμακη ,έπαιρνε ενα ΣΚΑΣΜΟ χρηματα απο φαρμακευτικές εταιρείες (και τη Νοβαρτις)για “μελέτες”και καλα πως εκανε για πάρτη τους!!!!

Η βίλα στο διονυσο και τα ακριβά αυτοκίνητα απο που τα ειχε αγοράσει ;;; απο το μισθό του καθηγητή της ΕΣΔΥ;;; ή ηταν προικιά απο τη γυναίκα του ;;;

Πήγε αυτοβούλως το λαμόγιο να το παίξει προστατευόμενος μάρτυρας για να γλυτώσεις τα αφεντικά του .
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΣΑΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ .Τα λεει όλα».

Μανιαδάκης: «Με κρατούσαν με τα παιδιά μου στο αεροδρόμιο μέχρι να βγάλουν διάταξη απαγόρευσης εξόδου» 

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Μανιαδάκης σε συνέντευξη του προχώρησε σε πολύ σημαντικές καταγγελίες κατά των δικαστικών αρχών που χειρίζονται την υπόθεση της Novartis.

Ο κοσμήτορας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη για παθητική δωροδοκία ισχυρίστηκε ότι δύο φορές την τελευταία εβδομάδα, εκλήθη από τους εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς οι οποίοι του άσκησαν πιέσεις να ενοχοποιήσει τρία πολιτικά πρόσωπα.

Τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη και τον Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

Διερωτήθηκε επίσης ότι πώς είναι δυνατόν να μπήκε στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων εφόσον δεν είναι αθώος. «Για να μπεις στο πρόγραμμα πρέπει να είσαι απόλυτα αθώος, δεν εκκρεμούσε τίποτα εις βάρος μου, αυτό ήταν προϋπόθεση συνεργασίας. Έκανα αναλύσεις, έπαιρνα στοιχειά που πήγαν στη Βουλή και χρησιμοποιήθηκαν από την κυβέρνηση και τον ίδιο τον πρωθυπουργό…».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις