Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / “Γιατί έχουμε ΣΥΡΙΖΑ” – Σάλος από τη χαλαρή βόλτα του Κουφοντίνα στο στολισμένο κέντρο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Γιατί έχουμε ΣΥΡΙΖΑ” – Σάλος από τη χαλαρή βόλτα του Κουφοντίνα στο στολισμένο κέντρο

Αντιδράσεις προκαλεί η “βόλτα” του αρχιεκτελεστή της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα στο κέντρο της στολισμένης Αθήνας Η είδηση αποκαλύφθηκε από μια φωτογραφία που ανάρτησε το iefimerida.gr και δείχνει τον “Λουκά” της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα να κάνει αμέριμνος βόλτα στην Αθήνα περιτριγυρισμένος από 4 με 5 άτομα. Βόλτα, που έχει δικαίωμα να κάνει αφού έχει εξαήμερη άδεια […]

Αντιδράσεις προκαλεί η “βόλτα” του αρχιεκτελεστή της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα στο κέντρο της στολισμένης Αθήνας

Η είδηση αποκαλύφθηκε από μια φωτογραφία που ανάρτησε το iefimerida.gr και δείχνει τον “Λουκά” της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα να κάνει αμέριμνος βόλτα στην Αθήνα περιτριγυρισμένος από 4 με 5 άτομα.

Βόλτα, που έχει δικαίωμα να κάνει αφού έχει εξαήμερη άδεια από τις 28 Δεκεμβρίου 2018.

Όμως κανείς δεν φανταζόταν από το 2002 και μετά, από όταν παραδόθηκε στις αρχές ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ότι θα τον έβλεπε να περνάει από μέρη που είχε αφαιρέσει ανθρώπινες ζωές.

Ίσως δεν θα έπρεπε βέβαια να εκπλήσσει κανέναν η κίνηση αυτή αφού μιλάμε για έναν άνθρωπο ο οποίος για το μόνο θάνατο για τον οποίο ζήτησε συγγνώμη ήταν αυτός του Θάνου Αξαρλιάν. Βέβαια τον έχει χαρακτηρίσει ως ένα τραγικό αλλά το μόνο λάθος της 17Ν.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας κάνει βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Η βόλτα του Δημήτρη Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας, «πάγωσε» τους περαστικούς 

Μάλιστα, ένας εξ’ αυτών περιέγραψε το περιστατικό όταν πέτυχε στο κέντρο της πρωτεύουσας τον αρχιεκτελεστή της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν.

Αναλυτικά όσα έγραψε στα social media:

«Η όψη ενός τρομοκράτη. Σήμερα, στον απογευματινό μου περίπατο σε μια κρύα Αθήνα, είχα μια απρόβλεπτη συνάντηση με το Δημήτρη Κουφοντίνα. Στην όψη του πάγωσα και σε λίγα δευτερόλεπτα πέρασαν από μπροστά μου όσα πρόσωπα μπορούσα να θυμηθώ απο εκείνα που στέρησε τη ζωή ο ίδιος και τα μέλη της 17Ν, ο Θάνος Αξαρλιάν που έπεφτε νεκρός κάποια μέτρα πιο μακριά από το φανάρι Βουκουρεστίου και Σταδίου που διέσχιζε ο ίδιος σήμερα, ο Παύλος Μπακογιάννης και ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης. Η παρέα του γιού του και των φίλων του σε αυτή την γιορτινή βόλτα αποτελεί ανθρώπινη στιγμή που στέρησε-σαν απ´όλα τα θύματα τους μαζί με το δικαίωμα στη ζωή και στις μικρές και μεγάλες χαρές της».

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο περίπατος αυτός του «Λουκά» της «17Ν» δεν πέρασε απαρατήρητος από τους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι επιστράτευσαν τόσο το χιούμορ τους, όσο και την δηκτικότητά τους.

Το hashtag #Κουφοντίνας είναι στις πρώτες θέσεις των trend του ελληνικού Twitter.

https://twitter.com/AnAthenianToLDN/status/1080530183571017728

https://twitter.com/MisendouM/status/1080550657331998721

https://twitter.com/jo_pit/status/1080493079747067904

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις