Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αποσύρει την υποψηφιότητά της η Μαρίνα Πατούλη
ΕΛΛΑΔΑ

Αποσύρει την υποψηφιότητά της η Μαρίνα Πατούλη

Απέσυρε την υποψηφιότητά της η Μαρίνα Πατούλη – Η ανακοίνωσή της “Σε όλη μου την προσωπική διαδρομή, είχα τρεις προτεραιότητες: Το καλό της πόλης, τη στήριξη της οικογένειάς μου και την ενότητα της παράταξης από την οποία προέρχομαι. Με τα κριτήρια αυτά, δηλώνω ότι δεν θα είμαι υποψήφια Δήμαρχος Αμαρουσίου και προτίθεμαι να συμβάλω ενωτικά […]

Απέσυρε την υποψηφιότητά της η Μαρίνα Πατούλη – Η ανακοίνωσή της

“Σε όλη μου την προσωπική διαδρομή, είχα τρεις προτεραιότητες:

Το καλό της πόλης,

τη στήριξη της οικογένειάς μου

και την ενότητα της παράταξης από την οποία προέρχομαι.

Με τα κριτήρια αυτά, δηλώνω ότι δεν θα είμαι υποψήφια Δήμαρχος Αμαρουσίου και προτίθεμαι να συμβάλω ενωτικά στο να διασφαλιστεί η συνέχεια στο σπουδαίο έργο που έχει επιτελέσει ο Γιώργος Πατούλης στο Μαρούσι.

Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία ελπίζω να δείξουν ΟΛΟΙ την ίδια ενωτική διάθεση”.

Η ενόχληση της Πειραιώςόταν η Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη, σύζυγος και στενή συνεργάτρια του Γιώργου Πατούλη, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για τον δήμο Αμαρουσίου, ήταν έντονη. Δημιουργούσε πρόβλημα στον επίσημο υποψήφιο του κόμματος Θόδωρο Αμπατζόγλου.

Εκτός αυτού, υπήρχε κίνδυνος εσωκομματικών τριβών μιας και ο κ. Αμπατζόγλου είναι πολιτικός φίλος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Η ενόχληση εκφράστηκε και δημόσια με διαρροή της Πειραιώς εναντίον του υποψηφίου της, πράγμα ασυνήθιστο για προεκλογική περίοδο.

Τελικά ο κ. Πατούλης αναγκάστηκε να προβεί σε κατηγορηματική δημόσια δήλωση ότι στη στηρίζει την υποψηφιότητα Αμπατζόγλου.

Ωστόσο η κ. Σταυράκη-Πατούλη επέμενε στην υποψηφιότητά της.

«Εγώ όταν βρήκα κλειστές πόρτες, έπρεπε να επιλέξω. Δεν δέχτηκα κανένα κάλεσμα να συνεισφέρω στο πλευρό του Θόδωρου Αμπατζόγλου . Ο συζυγός μου γνώριζε την επιθυμία μου να προσφέρω στα κοινά. Είχα κάθε δικαίωμα να επιλέξω», δήλωνε στον ΣΚΑΪ.

Όλα αυτά όμως, αποτελούν πλέον παρελθόν, καθώς η Μαρίνα Πατούλη αποσύρθηκε με κάθε επισημότητα.

Η Σταυράκη-Πατούλη ακολουθεί τα βήματα του Γιώργου Πατούλη σε ό, τι αφορά τη σχέση τους με την Πεύκη και το Μαρούσι.

Η κ. Πατούλη είναι δημοτική σύμβουλος στον δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης. Είχε εκλεγεί μάλιστα πρώτη σε σταυρούς. Ο Γιώργος Πατούλης πριν μεταπηδήσει στο Μαρούσι, είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στην Πεύκη, εκλεγείς και αυτός πρώτος σε σταυρούς.

Η δήλωση της Μαρίνας Πατούλη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις