Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μελισσανίδης: “Πέρυσι γυάλιζε το μάτι σας, αυτό θέλω να δω πάλι”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μελισσανίδης: “Πέρυσι γυάλιζε το μάτι σας, αυτό θέλω να δω πάλι”

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ενόψει του νέου έτους και της επανέναρξης των υποχρεώσεων της Ένωσης σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Και εκεί αφού ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και στο προπονητικό τιμ μίλησε και έδωσε το σύνθημα, δείχνοντας ότι πιστεύει την ομάδα παρά το κάκιστο πρώτο […]

Δημήτρης Μελισσανίδης

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ενόψει του νέου έτους και της επανέναρξης των υποχρεώσεων της Ένωσης σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Και εκεί αφού ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και στο προπονητικό τιμ μίλησε και έδωσε το σύνθημα, δείχνοντας ότι πιστεύει την ομάδα παρά το κάκιστο πρώτο μισό της χρονιάς.

«Χρόνια πολλά με υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας. Να είστε δυνατοί. Ποτέ δεν έπαψα να πιστεύω ότι είμαστε καλή ομάδα, απλώς έχουμε χάσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση μας. Επειδή θέλω να πιστεύω ότι ξέρω ποδόσφαιρο θα σας πω ότι κατά τη γνώμη μου δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με πέρυσι.

Η ομάδα έχει καλό υλικό και είστε όλοι σας καλοί παίκτες που θα μπορούσατε να είστε βασικοί, αλλά παίζουν έντεκα. Απλώς πέρυσι γυάλιζε το μάτι σας. Αυτή τη γυαλάδα θέλω και πάλι να δω και θα το αλλάξουμε το κλίμα.

Ψυχολογία είναι το ποδόσφαιρο και πάνω απ όλα θέλει ψυχή. Και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε για την ομάδα ο,τι χρειαστεί και θα είμαστε δίπλα σας. Γυρίστε το! Μπορείτε! Καλή χρονιά!» είπε μεταξύ άλλων ο «Τίγρης» στους «κιτρινόμαυρους» στα Σπάτα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις