Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

07

Οκτωβρίου 2022

alphafreepress.gr / PLUS / Σου κολλάνε τα μακαρόνια στο ζέσταμα; Μάθε το μυστικό! ?
PLUS

Σου κολλάνε τα μακαρόνια στο ζέσταμα; Μάθε το μυστικό! ?

Τα μακαρόνια είναι από τα πιο νόστιμα και γρήγορα φαγητά Ακόμα κι αν δεν έχεις και πολύ καλή σχέση με το μαγείρεμα, σίγουρα θα είναι από τα λίγα φαγητά που ξέρεις να φτιάχνεις, όμως όχι και να ζεσταίνεις ξανά, αφού συνήθως κολλούν μεταξύ τους και δεν τρώγονται. Αν τα μακαρόνια σου είναι χωρίς σάλτσα, μπορείς να τα τοποθετήσεις […]

Τα μακαρόνια είναι από τα πιο νόστιμα και γρήγορα φαγητά

Ακόμα κι αν δεν έχεις και πολύ καλή σχέση με το μαγείρεμα, σίγουρα θα είναι από τα λίγα φαγητά που ξέρεις να φτιάχνεις, όμως όχι και να ζεσταίνεις ξανά, αφού συνήθως κολλούν μεταξύ τους και δεν τρώγονται.

Αν τα μακαρόνια σου είναι χωρίς σάλτσα, μπορείς να τα τοποθετήσεις σε ένα μπολ και αφού ζεστάνεις αρκετή ποσότητα νερού σε έναν βραστήρα, να ρίξεις το καυτό νερό μέσα στο μπολ και να το αφήσεις για 1 λεπτό.

Σούρωσέ τα ξανά και είναι έτοιμα για σερβίρισμα.

Αν πάλι θέλεις να τα ζεστάνεις στο φούρνο μικροκυμάτων, βρέξε λίγο χαρτί κουζίνας και σκέπασε το πιάτο με τα μακαρόνια. Είναι έτοιμα να τα ζεστάνεις!

Σε περίπτωση που τα μακαρόνια σου δεν είναι σκέτα, αλλά τα έχεις συνοδεύσει με κάποια σάλτσα, ζέστανέ τα κανονικά στο φούρνο μικροκυμάτων.

Απλά, φρόντισε να τα σκεπάσεις με ένα καπάκι και να τα βγάζεις κάθε μισό λεπτό και να τα ανακατεύεις, ώστε να γίνει η διαδικασία πιο ομοιόμορφα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις