Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας στην οδό Κολοκοτρώνη

ΕΛΛΑΔΑ

Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας στην οδό Κολοκοτρώνη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας του 20χρονου τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς έξω από κέντρο διασκέδασης στον Πειραιά. Είχαν προηγηθεί διαπραγματεύσεις με τους συγγενείς του και την αστυνομία. Το σενάριο που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι ο δράστης να μπέρδεψε το θύμα με τον δίδυμο αδελφό του. Ο άνδρας είναι 30 ετών και από τον Άγιο Δομίνικο. […]

02.01.2019 | 14:09

Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας του 20χρονου τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς έξω από κέντρο διασκέδασης στον Πειραιά.

Είχαν προηγηθεί διαπραγματεύσεις με τους συγγενείς του και την αστυνομία.

Το σενάριο που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι ο δράστης να μπέρδεψε το θύμα με τον δίδυμο αδελφό του.

Ο άνδρας είναι 30 ετών και από τον Άγιο Δομίνικο. Είχε απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν αφού είχε κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ναρκωτικά, παράνομη οπλοκατοχή και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Σύμφωνα με πηγές από την πλευρά του δράστη, το φονικό έγινε γιατί η κοπέλα του θύματος χόρευε προ ημερών με τον δίδυμο αδελφό του δράστη και το θύμα είχε ενοχληθεί.

«Είχε βγει για τσιγάρο και το θύμα του επιτέθηκε… Του έριξε μια κουτουλιά… Τον ρώτησε: τι σου έχω κάνει, γιατί με χτυπάς;» είπε ο νεαρός, που υποστήριξε ότι ο δράστης έβγαλε το όπλο για να προστατευτεί επειδή το θύμα τον χτυπούσε στο πρόσωπο και είχε κάνει πρόσφατα επέμβαση μετά από τροχαίο.

Τι είπε η κοπέλα του θύματος

«Με έσπρωξε για να γλιτώσω και χτυπήθηκε εκείνος από την σφαίρα» δήλωσε σοκαρισμένη  στην κάμερα του ΣΚΑΙ, η σύντροφος του νεαρού άνδρα. « Η σφαίρα ερχόταν σε εμένα, αλλά ο Ηλίας με έσπρωξε και χτύπησε εκείνον» αναφέρει η κοπέλα.

Όπως λέει, δεν είχαν σχέσεις με τον δράστη και την παρέα του, ωστόσο τους γνώριζε εξ όψεως καθώς τους είχε δει να κινούνται στην Περιοχή του Πειραιά.

«Αν τους γνώριζα δεν θα ζούσαν τώρα» πρόσθεσε.

Το θύμα ταυτοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 2 Ιανουαρίου, και είναι ένας 20χρονος Έλληνας που διέμενε στη Νίκαια.

Exit mobile version