Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κάτω από τη μύτη των πάντων απέδρασαν οι Αλβανοί – Ηλικιωμένοι τα περισσότερα θύματά τους (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Κάτω από τη μύτη των πάντων απέδρασαν οι Αλβανοί – Ηλικιωμένοι τα περισσότερα θύματά τους (vid)

Αδέρφια, που είχαν καταδικαστεί για κλοπές και ληστείες κυρίως σε βάρος ηλικιωμένων είναι οι Αλβανοί που απέδρασαν από τις φυλακές Κορυδαλλού Η απόδρασή τους έγινε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, αλλά στις φυλακές… το κατάλαβαν το πρωί όταν έγινε η καταμέτρηση των κρατουμένων. Ήταν περίπου 20:30 με 20:40 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς όταν οι δυο κρατούμενοι […]

Αλβανοί-απόδραση.jpg

Αδέρφια, που είχαν καταδικαστεί για κλοπές και ληστείες κυρίως σε βάρος ηλικιωμένων είναι οι Αλβανοί που απέδρασαν από τις φυλακές Κορυδαλλού

Η απόδρασή τους έγινε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, αλλά στις φυλακές… το κατάλαβαν το πρωί όταν έγινε η καταμέτρηση των κρατουμένων.

Ήταν περίπου 20:30 με 20:40 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς όταν οι δυο κρατούμενοι απέδρασαν κάτω από τη μύτη των πάντων.

Άγνωστο ακόμα πώς, κατάφεραν να κόψουν τα κάγκελα του κελιού τους, στο ισόγειο της Δ’ πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού.

Αφού έκοψαν τα κάγκελα του κελιού τους, οι δυο κακοποιοί πέρασαν στο χώρο του προαυλίου, πήδηξαν μάντρα περίπου τεσσάρων μέτρων και από εκεί βρέθηκαν στη λεγόμενη νεκρή ζώνη.

Από εκεί κινήθηκαν βόρεια και έφτασαν κάτω από τη σκοπιά 6. Εκεί, έριξαν δυο φορές τον αυτοσχέδιο γάντζο που είχαν φτιάξει.

Με τη δεύτερη προσπάθεια, κατάφεραν να αναρριχηθούν και βγήκαν στην οδό Αριστάρχου.

Ερωτήματα γεννά και το γεγονός γιατί αφού οι δυο κακοποιοί είχαν καταδικαστεί εξακολουθούσαν να κρατούνται στον Κορυδαλλό, που είναι φυλακή για υπόδικους, και δεν είχαν μεταφερθεί σε άλλο σωφρονιστικό κατάστημα με ανάλογα μέτρα ασφαλείας.

Όσα δήλωσε ο Αντώνης Αραβαντινός στο newsit.gr για την απόδραση από τον Κορυδαλλό:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις