Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Απαγωγή Μαυρίκου – “Δεν έχει σχέση με τη δουλειά”, λέει ο ξάδερφος του επιχειρηματία
ΕΛΛΑΔΑ

Απαγωγή Μαυρίκου – “Δεν έχει σχέση με τη δουλειά”, λέει ο ξάδερφος του επιχειρηματία

Έχουν περάσει έξι ημέρες και ακόμα δεν υπάρχει κάποιο “σημάδι” από τους απαγωγείς του Νίκου Μαυρίκου Ο ξάδερφος του επιχειρηματία και συνονόματος, μίλησε στο newsit και εκτιμά πως ο λόγος της απαγωγής δεν έχει να κάνει με τη δουλειά του Νίκου Μαυρίκου. Ο ξάδερφος του Νίκου Μαυρίκου είναι ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εφοδιασμού Πλοίων και τονίζει […]

Απαγωγή-Μαυρίκου.jpg

Έχουν περάσει έξι ημέρες και ακόμα δεν υπάρχει κάποιο “σημάδι” από τους απαγωγείς του Νίκου Μαυρίκου

Ο ξάδερφος του επιχειρηματία και συνονόματος, μίλησε στο newsit και εκτιμά πως ο λόγος της απαγωγής δεν έχει να κάνει με τη δουλειά του Νίκου Μαυρίκου.

Ο ξάδερφος του Νίκου Μαυρίκου είναι ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εφοδιασμού Πλοίων και τονίζει πως ο ξάδερφός του ήταν απόλυτα συνεπής απέναντι στους προμηθευτές, το προσωπικό και το ελληνικό δημόσιο ενώ οι δουλείες του δεν είχαν σχέση με τη νύχτα.

“Ένώ έχουν περάσει έξι ολόκληρες ημέρες από την ημερομηνία απαγωγής του Νικόλαου Μαυρίκου, δεν έχουν κανένα σημάδι ή κάποια εξέλιξη στην εξαφάνιση αυτή, κάποιο στοιχείο, είτε επικοινωνία. Και αυτό προκύπτει και από την επικοινωνία που είχα με τον πατέρα του, χθες το βράδυ”.

“Συνεπής επαγγελματίας ο Νίκος Μαυρίκος”

Η εταιρεία στην οποία διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος είναι ο Νικόλαος Μαυρίκος του Ιωάννη, ο απαχθείς, είναι μέλος του Συνδέσμου μας και δεν έχει κάποιο οικονομικό πρόβλημα ή κάποιες δοσοληψίες που να δικαιολογούν αυτήν την ενέργεια, δεδομένου ότι είναι συνεπής έναντι των προμηθευτών, του προσωπικού της και του Ελληνικού Δημοσίου, τονίζει ο ξάδερφος του Νίκου Μαυρίκου.

Ακόμη επισημαίνει πως οι πελάτες της είναι πρεσβείες και ελληνικές εταιρείες. Δεν είναι εταιρεία που εφοδιάζει μαγαζιά τα οποία είναι στη νύχτα. Θα μπορούσε και η εταιρεία να εκδώσει ένα δελτίο Τύπου με το οποίο να επιβεβαιώνει αυτά που σας λέω και εγώ.

Και επίσης, αν το τελευταίο διάστημα είχε πέσει στην αντίληψή τους οποιαδήποτε αλλαγή στον τρόπο συμπεριφοράς ή αν είχε λάβει μέτρα προφύλαξης. Εγώ έχω δηλώσει, ευθέως, ότι δεν είχε πάρει κανένα μέτρο προστασίας. Αυτό όμως, καλό θα είναι να το επιβεβαιώσει και το προσωπικό, που τον ζούσε κάθε μέρα.

Για μένα δεν έχει να κάνει με τη δουλειά του. Το θεωρώ κατά εκατό τοις εκατό. Βέβαια, υπερβολικό είναι αυτό που λέω, θα έπρεπε να πω 99 τοις εκατό, αλλά…, καταλήγει ο ξάδερφος του Νίκου Μαυρίκου.

Δείτε ακόμη:

Δρακάκη

Σε άσχημη κατάσταση η σύντροφος του επιχειρηματία – H Η βόμβα «προειδοποίηση» το 2012 (vid)

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις