Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Έγκλημα στον Πειραιά – “Για γυναίκα έγινε το φονικό”, λέει φίλος του δράστη
ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στον Πειραιά – “Για γυναίκα έγινε το φονικό”, λέει φίλος του δράστη

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό του άνδρα που σκότωσε τον 21χρονο στον Πειραιά Το έγκλημα με θύμα έναν 21χρονο από τη Νίκαια σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς έξω από νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά στην οδό Κολοκοτρώνη 115. Ο 21χρονος που έφερε τραύματα στο στήθος, καυγάδισε με άλλον άνδρα την ώρα που έμπαινε […]

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό του άνδρα που σκότωσε τον 21χρονο στον Πειραιά

Το έγκλημα με θύμα έναν 21χρονο από τη Νίκαια σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς έξω από νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά στην οδό Κολοκοτρώνη 115.

Ο 21χρονος που έφερε τραύματα στο στήθος, καυγάδισε με άλλον άνδρα την ώρα που έμπαινε στο μαγαζί. Ο νεαρός βγήκε έξω και τότε ο δράστης τον πυροβόλησε εξ επαφής και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Η αστυνομία που έφθασε στο σημείο εντόπισε δύο κάλυκες, ενώ την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί είχαν μια πρώτη επαφή με συγγενείς του δράστη και γίνονται διαπραγματεύσεις έτσι ώστε να παραδοθεί.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκε κοντά στο σημείο όπου διαπράχθηκε το έγκλημα ενώ στη διάθεση των Αρχών υπάρχει, επίσης και οπτικό υλικό, από κάμερα ασφαλείας της περιοχής.

Το θύμα συνοδευόταν από μια συνομήλική του κοπέλα, η οποία έχει υποστεί σοβαρό σοκ από το έγκλημα με θύμα τον φίλο της.

Η κοπέλα μίλησε στην εκπομπή Μαζί Σου.

Από τις καταθέσεις που πήραν οι αστυνομικοί, καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ο νεαρός διαπληκτίστηκε στον προθάλαμο νυχτερινού κέντρου και στη συνέχεια ο δράστης της δολοφονίας φώναξε στον 21χρονο “Πάμε έξω ρε να ξηγηθούμε”.

Ο νεαρός βγήκε στο πεζοδρόμιο και εκεί δέχθηκε τους πυροβολισμούς του δράστη, οποίος στην συνέχεια διέφυγε από το σημείο με μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις