Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ούτε τα 5 ευρώ δεν δέχθηκαν από τον Μπγιάλα, παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ούτε τα 5 ευρώ δεν δέχθηκαν από τον Μπγιάλα, παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα

Απίστευτο περιστατικό στα Γρεβενά – Πρωταγωνιστής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μπγιάλας  Μετά τη Θεία Λειτουργία για το νέο έτος και την κοπή της βασιλόπιτας της Ι.Μ. Γρεβενών στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας, παιδιά των κατηχητικών ομάδων του πνευματικού κέντρου της Μητρόπολης, κατά την αποχώρηση των πιστών τραγουδούσαν τα κάλαντα στο αύλειο χώρο της εκκλησίας. Ο βουλευτής Γρεβενών έριξε […]

Μπγιάλας

Απίστευτο περιστατικό στα Γρεβενά – Πρωταγωνιστής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μπγιάλας 

Μετά τη Θεία Λειτουργία για το νέο έτος και την κοπή της βασιλόπιτας της Ι.Μ. Γρεβενών στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας, παιδιά των κατηχητικών ομάδων του πνευματικού κέντρου της Μητρόπολης, κατά την αποχώρηση των πιστών τραγουδούσαν τα κάλαντα στο αύλειο χώρο της εκκλησίας.

Ο βουλευτής Γρεβενών έριξε στο κουτί που είχαν τα παιδιά, 5 ευρώ, όμως… του τα έδωσαν πίσω!

Ένα από τα παιδιά αντιδρώντας στη στάση του βουλευτή Γρεβενών στο θέμα της Μακεδονίας, του επέστρεψε τα χρήματα λέγοντας του ότι δεν είναι επιθυμητά. Την ίδια ώρα, έδωσε το σύνθημα στα υπόλοιπα παιδιά να τραγουδήσουν το «Μακεδονία Ξακουστή».

Όπως αναφέρει το greveniotis.gr βουλευτής φανερά αμήχανος, μπροστά στον κόσμο που παρακολουθούσε, αποχώρησε.

Λίγο αργότερα, τα έριξε σε δήλωσή του σε “τρίτες” δυνάμεις λέγοντας πως κάποιοι καθοδηγούν και δηλητηριάζουν τα νέα παιδιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις