Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Κάνε σεξ, πέτα το κινητό, δούλεψε λιγότερο – Οι 11 τρόποι να νιώσεις την ευτυχία ?
PLUS

Κάνε σεξ, πέτα το κινητό, δούλεψε λιγότερο – Οι 11 τρόποι να νιώσεις την ευτυχία ?

Υπάρχουν κανόνες για την ευτυχία; Οι New York Times δημοσίευσαν τον δικό τους ενδεκάλογο που θα μας κάνει καλύτερους το 2019! Ο πρώτος κανόνας αφορά στη σεξουαλική μας ζωή προφανώς εμπνεόμενος από τη Φροϋδική θεωρία που συνέδεε τη ευζωία ή τη δυσφορία με την καλή ή κακή σεξουαλικότητα. Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα που επικαλείται την Karin […]

Υπάρχουν κανόνες για την ευτυχία;

Οι New York Times δημοσίευσαν τον δικό τους ενδεκάλογο που θα μας κάνει καλύτερους το 2019!

Ο πρώτος κανόνας αφορά στη σεξουαλική μας ζωή προφανώς εμπνεόμενος από τη Φροϋδική θεωρία που συνέδεε τη ευζωία ή τη δυσφορία με την καλή ή κακή σεξουαλικότητα. Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα που επικαλείται την Karin Jones, τη συγγραφέα του Modern Love, «το σεξ είναι καλό για τους ανθρώπους και τις σχέσεις τους».

Δεύτερος απαράβατος κανόνας είναι να ρωτάμε περισσότερο τους άλλους ανθρώπους για τον εαυτό τους. Ακούστε τους άλλους, νιώστε σαν εκείνους και θα γίνετε καλύτερος άνθρωπος.

Λιγότερες ειδήσεις σημαίνουν περισσότερη ευτυχία. Αυτός είναι ο τρίτος όρος για να πετύχουμε την αυτοβελτίωση μας. Το να μη μιλάμε συνέχεια για την πολιτική, μας παρέχει «συναισθηματική υγεία».

Η τέταρτη «οδηγία» για  ένα καλύτερο 2019 αφορά την επανεξέταση της χρήσης της καναβιδιόλης, της ουσίας που προσφέρει ευεξία και θωρακίζει τον οργανισμό, γνωστή ευρέως και ως CBD.

Κρύψτε τα τηλέφωνα! Η επιζήμια επίδραση των οθονών πάνω μας είναι γεγονός. Θα έχετε περισσότερο χρόνο και καλύτερη υγεία την επόμενη χρονιά αν κάνετε λιγότερη χρήση των έξυπνων συσκευών.

Περιορίστε κάποιες σπατάλες! Θα γίνετε καλύτερος άνθρωπος ή έστω λίγο πιο πλούσιος…

Να είστε επιφυλακτικοί με τους γκουρού! Δεν θα σας πουν εκείνοι πώς θα έχετε καλύτερο ευ ζεν!

woman smiling beside tractor

Φορέστε ό,τι σας αρέσει. Μην αφήνετε την ηλικία σας να ορίσει το ντύσιμο σας. Επιλέξτε τα ρούχα που σας κάνουν χαρούμενους.

Αν έχετε τη δυνατότητα βρείτε μια δουλειά με ευέλικτο ωράριο. Ολοένα και περισσότερες εταιρείες προσφέρουν αυτήν τη δυνατότητα. Ζούμε στην εποχή των ψηφιακών νομάδων.

Μην υποτιμάτε και μην έχετε ταμπού απέναντι στην ψυχοθεραπεία αν υπάρχει η οποιαδήποτε ανάγκη. Συνήθως βοηθάει και τα οφέλη είναι μακροπρόθεσμα.

Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας κλέβει τον χρόνο. Πείτε «όχι» και κρατήστε χρόνο για εσάς. Διαφορετικά θα μισήσετε ακόμα και τα ευχάριστα πράγματα, φίλους και οικογένεια. Μην αφήσετε αυτό να συμβεί το 2019!

green sweater

Photos Unsplash

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις