Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μπουτάρης: Θα μου λείψετε, αλλά όλα τα πράγματα έχουν ένα τέλος (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπουτάρης: Θα μου λείψετε, αλλά όλα τα πράγματα έχουν ένα τέλος (vid)

Χιλιάδες Θεσσαλονικείς βρέθηκαν παρά το ψύχος στην πλατεία Αριστοτέλους για να κάνουν αλλαγή του χρόνου, παρακολουθώντας τη συναυλία που οργάνωσε ο Δήμος «Είναι η τελευταία χρονιά που σαν δήμαρχος αυτής της πόλης υποδέχομαι τον καινούριο χρόνο μαζί σας. Θα μου λείψετε, αλλά όλα τα πράγματα έχουν ένα τέλος, όλα τα πράγματα έχουν ένα τέλος». Με […]

Γιάννης-Μπουτάρης.jpg

Χιλιάδες Θεσσαλονικείς βρέθηκαν παρά το ψύχος στην πλατεία Αριστοτέλους για να κάνουν αλλαγή του χρόνου, παρακολουθώντας τη συναυλία που οργάνωσε ο Δήμος

«Είναι η τελευταία χρονιά που σαν δήμαρχος αυτής της πόλης υποδέχομαι τον καινούριο χρόνο μαζί σας. Θα μου λείψετε, αλλά όλα τα πράγματα έχουν ένα τέλος, όλα τα πράγματα έχουν ένα τέλος».

Με αυτά τα λόγια απευθύνθηκε στους Θεσσαλονικείς, ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος ύστερα από δύο θητείες.

Ο Γιάννης Μπουτάρης μέτρησε αντίστροφα για την έλευση του νέου χρόνου και αμέσως μετά χιλιάδες πυροτεχνήματα που ρίχτηκαν από την πλευρά της θάλασσας πρόσφεραν ένα μοναδικό θέαμα στο νυχτερινό ουρανό.

Ο δήμαρχος ευχήθηκε «καλή χρονιά» και έκανε αναφορά στην αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους που είχαν ανέβει μαζί του στην εξέδρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις