Γερμανός ο δράστης της επίθεσης στο Μπότροπ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανός ο δράστης της επίθεσης στο Μπότροπ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ένα 50χρονος Γερμανός είναι ο δράστης της επίθεσης που σημειώθηκε στην πόλη Μπότροπ της Γερμανίας τα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς. Ο 50χρονος έπεσε με το αυτοκίνητό του σε πεζούς, τραυματίζοντας τέσσερα άτομα, με τις Αρχές να θεωρούν πως η επίθεση οφείλεται σε ξενοφοβική στάση του οδηγού. «Οι ερευνητές θεωρούν υποπτεύονται πως πρόκειται για στοχευμένη επίθεση, η οποία συνδέεται με τις ξενοφοβικές ιδέες του οδηγού», ανέφερε […]

01.01.2019 | 19:06

Ένα 50χρονος Γερμανός είναι ο δράστης της επίθεσης που σημειώθηκε στην πόλη Μπότροπ της Γερμανίας τα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς.

Ο 50χρονος έπεσε με το αυτοκίνητό του σε πεζούς, τραυματίζοντας τέσσερα άτομα, με τις Αρχές να θεωρούν πως η επίθεση οφείλεται σε ξενοφοβική στάση του οδηγού.

«Οι ερευνητές θεωρούν υποπτεύονται πως πρόκειται για στοχευμένη επίθεση, η οποία συνδέεται με τις ξενοφοβικές ιδέες του οδηγού», ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της, σημειώνοντας, ακόμη, πως «υπάρχουν πληροφορίες πως ο οδηγός πάσχει από κάποια ψυχική ασθένεια».

Ο άντρας, ο οποίος μετά το περιστατικό το έσκασε από το σημείο, έκανε ρατσιστικά σχόλια και δήλωσε πως είναι ρατσιστής.

Η αστυνομία κατάφερε, τελικώς, να τον συλλάβει.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας γνωστοποίησε πως Σύροι και Αφγανοί πολίτες είναι ανάμεσα στους τραυματίες, αλλά δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους.

Exit mobile version