Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΥΓΕΙΑ / H πιο “απαγορευμένη” στάση στο σεξ για τον άντρα ❌
ΥΓΕΙΑ

H πιο “απαγορευμένη” στάση στο σεξ για τον άντρα ❌

Η στάση που θα επιλέξει το ζευγάρι στο σεξ εξαρτάται από πολλούς παράγοντες Όμως, μία από τις αγαπημένες στάσεις των γυναικών είναι στην πραγματικότητα η πιο επικίνδυνη για το σύντροφό τους. Η λεγόμενη «στάση της καουμπόισσας», με τη γυναίκα από πάνω, ευθύνεται για το 50% των καταγεγραμμένων περιστατικών κατάγματος του πέους στη διάρκεια της σεξουαλικής […]

Η στάση που θα επιλέξει το ζευγάρι στο σεξ εξαρτάται από πολλούς παράγοντες

Όμως, μία από τις αγαπημένες στάσεις των γυναικών είναι στην πραγματικότητα η πιο επικίνδυνη για το σύντροφό τους.

Η λεγόμενη «στάση της καουμπόισσας», με τη γυναίκα από πάνω, ευθύνεται για το 50% των καταγεγραμμένων περιστατικών κατάγματος του πέους στη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Στον αντίποδα, η «στάση του σκύλου», με τη γυναίκα να στηρίζεται στα χέρια και τα γόνατά της, ευθύνεται για ποσοστό 29% των τραυματισμών κατά τη διάρκεια του σεξ.

Ενώ η παραδοσιακή «ιεραποστολική στάση», με τον άντρα από πάνω, οδηγεί σε τραυματισμό μόλις στο 21% των περιπτώσεων.

Οι ειδικοί υποθέτουν ότι ο άντρας αδυνατεί να αποφύγει επίπονες κινήσεις όταν η γυναίκα βρίσκεται από πάνω και στηρίζει όλο το σωματικό της βάρος επάνω στο ανδρικό μόριο.

Ωστόσο, εάν ο άντρας έχει τον έλεγχο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, είναι πιο πιθανό να ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο τραυματισμού ή να υποστεί μόνο έναν ακίνδυνο μικροτραυματισμό, διακόπτοντας την κίνηση του γυναικείου σώματος από την πρώτη κιόλας ενόχληση.

Άντρες που υπέστησαν κάταγμα έχουν δηλώσει ότι άκουσαν ένα χαρακτηριστικό «κρακ» και στη συνέχεια εκδηλώθηκε στο μόριό τους οίδημα και πόνος.

Δύο άντρες έχουν πει πως απέκτησαν σοβαρά προβλήματα στύσης μετά τον τραυματισμό.

Το κάταγμα πέους είναι επικίνδυνο αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα, όμως είναι εξαιρετικά σπάνιο είδος τραυματισμού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις