Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / “Έπεσες” σε τύπο που δεν είναι των λέξεων; Πώς θα τον καταλάβεις
PLUS

“Έπεσες” σε τύπο που δεν είναι των λέξεων; Πώς θα τον καταλάβεις

Μπορεί να βγαίνεις με κάποιον, όμως το πιο δύσκολο είναι να καταλάβεις τι νιώθει. Μπορεί να μην είναι τύπος των λέξεων, αλλά εσύ θα “σκάσεις”. Τι κάνει λοιπόν ένας ερωτευμένος άνδρας; 1. Θέλει να σε γνωρίσει στους φίλους του Αν σε γνωρίσει σε αυτούς και δεν σε κρύβει είναι καλό σημάδι. Επίσης, αν θέλει να […]

ζευγάρι κρεβάτι

Μπορεί να βγαίνεις με κάποιον, όμως το πιο δύσκολο είναι να καταλάβεις τι νιώθει.

Μπορεί να μην είναι τύπος των λέξεων, αλλά εσύ θα “σκάσεις”.

Τι κάνει λοιπόν ένας ερωτευμένος άνδρας;

1. Θέλει να σε γνωρίσει στους φίλους του

Αν σε γνωρίσει σε αυτούς και δεν σε κρύβει είναι καλό σημάδι. Επίσης, αν θέλει να γνωρίσει τους δικούς σου φίλους, γίνεται πιο επίσημο.

2. Επικοινωνεί τα αισθήματά του

Αν σου δείχνει στοργή, ότι του λείπεις, ότι θέλει να σε βλέπει και να περνά χρόνο μαζί σου, τα συναισθήματά του είναι αληθινά.

3. Σου κάνει δώρα

Αυτά τα μικρά, στα ξαφνικά. Αν σου παίρνει κάτι μικρό, συμβολικό, που έχει σημασία για σένα, τότε σημαίνει ότι σε σκέφτεται και ξέρει τι θα ήθελες.

4. Σε κοιτάει

Αν τον πιάνεις να σε κοιτά με τρυφερότητα, ακόμα και αν δεν λέει τίποτα, τότε πρέπει να καταλάβεις. Η οπτική επαφή είναι σημαντική.

5. Δεν έχουν να κάνουν όλα με το σεξ

Αν συναντιέστε μόνο για σεξ, υπάρχει θέμα. Αν βγαίνετε ή μένετε σπίτι, κάνετε πράγματα μαζί, τότε σοβαρεύει.

6. Περνάει χρόνο μαζί σου

Σε έχει προτεραιότητα και δεν χάνει καιρό να σε δει. Ακόμη, κι αν έχει δουλειές ή άλλα σχέδια, ξεκλέβει χρόνο για να κάνετε κάτι μαζί.

man kissing woman while sitting on railings during night

7. Του αρέσεις όπως είσαι

Η εξωτερική εμφάνιση παίζει ρόλο αλλά στο τέλος δεν μένει αυτή. Αν του αρέσεις και χωρίς τακούνια, μακιγιάζ ή σέξι ρούχα, κάτι σημαίνει. Επίσης, αν σε θέλει για τον χαρακτήρα σου που πάει πακέτο με τα μειονεκτήματα, έπιασες “λαχείο”.

8. Σε σκέφτεται

Σε παίρνει τηλέφωνο ή σου στέλνει μηνύματα να δει τι κάνεις. Ρωτάει για την μέρα σου και ενδιαφέρεται για την απάντηση. Μπορεί να σου στείλει λουλούδια ή να σου πάρει μια σοκολάτα.

9. Έχει μάτια μόνο για σένα

Δεν κοιτάει άλλες, δεν στέλνει μηνύματα σε άλλες, δεν σου λέει πως θέλει δήθεν να κρατά φιλικές σχέσεις με πρώην. Ε ναι λοιπόν, προχώρα!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις