Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / UEFA: Κορυφαίος σκόρερ του 2018… μα ποιος άλλος;
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

UEFA: Κορυφαίος σκόρερ του 2018… μα ποιος άλλος;

Ο Λιονέλ Μέσι κατακτά τα γήπεδα, όπως απέδειξε με τα 51 γκολ που σημείωσε σε 54 αγώνες εντός του 2018, δηλαδή με την επίδοση που τον κατέστησε ως τον πιο παραγωγικό σκόρερ του έτους, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της UEFA. Μπορεί στην τελευταία ψηφοφορία για τη «Χρυσή Μπάλα» να ήταν μόλις πέμπτος, όμως ο […]

Αποτέλεσμα εικόνας για lionel messi

Ο Λιονέλ Μέσι κατακτά τα γήπεδα, όπως απέδειξε με τα 51 γκολ που σημείωσε σε 54 αγώνες εντός του 2018, δηλαδή με την επίδοση που τον κατέστησε ως τον πιο παραγωγικό σκόρερ του έτους, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

Μπορεί στην τελευταία ψηφοφορία για τη «Χρυσή Μπάλα» να ήταν μόλις πέμπτος, όμως ο «ψύλλος» παραμένει ουσιαστικά ασύγκριτος και ασυναγώνιστος.

Ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα έχει σκοράρει περισσότερα από 50 γκολ κατ΄ έτος για τους Καταλανούς και την Εθνική Αργεντινής τα οκτώ από τα τελευταία εννέα χρόνια, με κορυφαίο έτος του το 2012, όταν σημείωσε 91 γκολ!

Δεύτερος για το 2018, με 49 γκολ σε 53 παιχνίδια (Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους και Πορτογαλία) είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ την τρίτη θέση (46 γκολ σε 55 αγώνες) κατέλαβε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι (Μπάγερν και Πολωνία).

Αποτέλεσμα εικόνας για ronaldo Αποτέλεσμα εικόνας για Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη ήταν ο Χάρι Κέιν, που με τις φανέλες της Τότεναμ και της Εθνικής Αγγλίας βρήκε στόχο 56 φορές σε 52 αγώνες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις