Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αντίο για πάντα, στην υπέροχη Μαριάννα Τόλη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντίο για πάντα, στην υπέροχη Μαριάννα Τόλη

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στην αγαπημένη Μαριάννα Τόλη Η αγαπημένη ηθοποιός, έφυγε το απόγευμα του Σαββάτου χτυπημένη από τον καρκίνο με τον οποίο πάλευε βουβά τα τελευταία χρόνια. Τραγικό πρόσωπο ο γιος της, που έχει χάσει και τον πατέρα του… Ο 22χρονος Χριστόφορος Χάινε είναι γιος της Μαριάννας Τόλη και του […]

Μαριάννα-Τόλη-2.jpg

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στην αγαπημένη Μαριάννα Τόλη

Η αγαπημένη ηθοποιός, έφυγε το απόγευμα του Σαββάτου χτυπημένη από τον καρκίνο με τον οποίο πάλευε βουβά τα τελευταία χρόνια.

Αποτέλεσμα εικόνας για μαριαννα τολη

Τραγικό πρόσωπο ο γιος της, που έχει χάσει και τον πατέρα του…

Ο 22χρονος Χριστόφορος Χάινε είναι γιος της Μαριάννας Τόλη και του Γιώργου Χάινε.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για περίπου 20 χρόνια μέχρι που ο θάνατος τους χώρισε καθώς εκείνος έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2007.

Η Μαριάννα Τόλη συνήθιζε να μιλάει συχνά για τον γιο της σε συνεντεύξεις της, αναφέροντας πως ήταν πάντα υπεπροστατευτική μαζί του, ειδικά μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Σε μία από τις τελευταίες της συνεντεύξεις είχε πει:

«Μεγάλωσα τον γιο μου με αυστηρότητα και θεωρώ πως του έχω μάθει να είναι πειθαρχημένος. Δεν ξέρω αν τα κατάφερα. Οι γονείς πρέπει να μην αφήνουν τα παιδιά τους να γνωρίζουν ότι είναι για εκείνους το παν στη ζωή, παρ’ όλο που είναι. Όταν βγαίνουν αργότερα στην κοινωνία και καταλαβαίνουν με το δύσκολο τρόπο πως δεν είναι το παν για τον υπόλοιπο κόσμο, μπερδεύονται.

Ο γιος μου ασχολείται με την επιστήμη των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Και παρόλο που είχε καλλιτεχνικά ταλέντα και μεγάλες ευκολίες στη μουσική, θέλησε να ακολουθήσει το δικό του δρόμο και να εκφράσει τη δική του προσωπικότητα».

Η κηδεία της ηθοποιού έγινε σήμερα, Δευτέρα, στις 11 το πρωί στο Ά Νεκροταφείο Αθηνών και σε αυτήν το «παρών» έδωσαν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες της Μαριάννας Τόλη.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις