Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ο νέος Αστερίξ έρχεται – Θα βρουν τον ταλαντούχο για να του μεταδώσουν το μυστικό; (vid)
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο νέος Αστερίξ έρχεται – Θα βρουν τον ταλαντούχο για να του μεταδώσουν το μυστικό; (vid)

Μετά από μια πτώση κατά τη συγκομιδή του γκι, ο δρυΐδης Πανοραμίξ σκέφτεται πως μάλλον ήρθε η στιγμή να φροντίσει το χωριό Μαζί με τον Αστερίξ και τον Οβελίξ ξεκινά ένα ταξίδι στον γαλατικό κόσμο, αναζητώντας έναν νεαρό, ταλαντούχο δρυΐδη, για να του μεταδώσει το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού. Οι θρυλικοί Γαλάτες επιστρέφουν σ’ αυτή […]

Αστερίξ Τo Μυστικό του Μαγικού Ζωμού

Μετά από μια πτώση κατά τη συγκομιδή του γκι, ο δρυΐδης Πανοραμίξ σκέφτεται πως μάλλον ήρθε η στιγμή να φροντίσει το χωριό

Μαζί με τον Αστερίξ και τον Οβελίξ ξεκινά ένα ταξίδι στον γαλατικό κόσμο, αναζητώντας έναν νεαρό, ταλαντούχο δρυΐδη, για να του μεταδώσει το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού.

Οι θρυλικοί Γαλάτες επιστρέφουν σ’ αυτή τη διασκεδαστική ταινία κινουμένων σχεδίων μετά το επιτυχημένο «Αστερίξ: Η Κατοικία των Θεών».

Αποτέλεσμα εικόνας για Αστερίξ: Το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού

Η νέα περιπέτεια, «Αστερίξ: Τo Μυστικό του Μαγικού Ζωμού» έχει δράση, αστείες στιγμές, ατακοδόρικους διαλόγους και ποπ αναφορές.

Ξετυλίγει μία πρωτότυπη ιστορία που παραμένει πιστή στο πνεύμα των θρυλικών κόμικς των Goscinny και Uderzo.

17 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους από την Feelgood

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις