Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Νέγκα δείχνει, πώς είναι η Κυριακή με άντρα και παιδί στο σπίτι (vid)
LIFESTYLE

Η Νέγκα δείχνει, πώς είναι η Κυριακή με άντρα και παιδί στο σπίτι (vid)

Η Αθηναΐς Νέγκα “βγάζει” συνέχεια στη φόρα στιγμές από την καθημερινότητά της, είναι ίσως η μόνη που λέει… αλήθειες Η δημοσιογράφος θέλησε να δείξει στις φίλες της στο Instagram και κυρίως στις ανύπαντρες φίλες της στο Instagram και σε εκείνες που θέλουν να παντρευτούν, πώς θα είναι η Κυριακή τους ως παντρεμένες με παιδιά. «Παιδί […]

Η Αθηναΐς Νέγκα “βγάζει” συνέχεια στη φόρα στιγμές από την καθημερινότητά της, είναι ίσως η μόνη που λέει… αλήθειες

Η δημοσιογράφος θέλησε να δείξει στις φίλες της στο Instagram και κυρίως στις ανύπαντρες φίλες της στο Instagram και σε εκείνες που θέλουν να παντρευτούν, πώς θα είναι η Κυριακή τους ως παντρεμένες με παιδιά.

«Παιδί στο πάρκο, σκύλος στο σαλόνι και εσύ να περιμένεις τον σύζυγό σου να ξυπνήσει για να πας γυμναστήριο. Που θα ξυπνήσει, πού θα πάει…».

Η  Αθηναΐς Νέγκα έχει μια κόρη από τον πρώτο της γάμο και πέρυσι, αφού παντρεύτηκε αθόρυβα, γέννησε ένα κοριτσάκι καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Γιάννη.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος, πέρασε την περίοδο της εγκυμοσύνης της, χωρίς να πάρει κανείς χαμπάρι ότι ήταν έγκυος, παρά το γεγονός ότι έβγαινε καθημερινά στην τηλεόραση.

View this post on Instagram

Είστε ελεύθερες ?

A post shared by @ athinaisnega on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις