Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ο γυμνασμένος Πούτιν έβαλε τα παγοπέδιλα και… βγήκε για χόκεϊ  (pics-vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Ο γυμνασμένος Πούτιν έβαλε τα παγοπέδιλα και… βγήκε για χόκεϊ  (pics-vid)

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν λατρεύει τα αθλήματα, αλλά για το χόκεϊ τρέφει μαι ιδιαίτερα αδυναμία Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο ισχυρός της Ρωσίας τήρησε την ετήσια παράδοση του καθιερωμένου εορταστικού αγώνα χόκεϊ με παίκτες κυβερνητικούς αξιωματούχους και πρώην αθλητές. Ο Ρώσος πρόεδρος φόρεσε τα παγοπέδιλά του και τον ειδικό εξοπλισμό και ξεχύθηκε στο παγοδρόμιο που είχε στηθεί στην […]

Ο Πούτιν έπαιξε χόκεϊ στην Κόκκινη Πλατεία

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν λατρεύει τα αθλήματα, αλλά για το χόκεϊ τρέφει μαι ιδιαίτερα αδυναμία

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο ισχυρός της Ρωσίας τήρησε την ετήσια παράδοση του καθιερωμένου εορταστικού αγώνα χόκεϊ με παίκτες κυβερνητικούς αξιωματούχους και πρώην αθλητές.

Ο Ρώσος πρόεδρος φόρεσε τα παγοπέδιλά του και τον ειδικό εξοπλισμό και ξεχύθηκε στο παγοδρόμιο που είχε στηθεί στην Κόκκινη Πλατεία, για τον παραδοσιακό αγώνα, στον οποίο η ομάδα του αναδείχθηκε νικήτρια.

putin-ice-1

Στο πλευρό του, επίσης ως παίκτες χόκεϊ βρέθηκαν ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σόιγκου και διάσημοι βετεράνοι αθλητές, όπως ο Πάβελ Μπούρε και ο Βιατσεσλάβ Φέτισοφ.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν εμφανίζεται να κάνει αρχικά ζέσταμα και στη συνέχεια να βάζει τα δυνατά του για τη νίκη της ομάδας του στον αγώνα.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά το τέλος του παιχνιδιού, δήλωσε ότι δεν έχει ακόμα συγκεκριμένα σχέδια για την Πρωτοχρονιά.

«Δεν έχω κανονίσει τίποτε ιδιαίτερο. Θα βρίσκομαι εδώ, στη Μόσχα,. Μπορεί να παίξω λίγο χόκεϊ ακόμα ή να πάω για σκι», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είχε δηλώσει τότε ο Πούτιν, σκοπός του συγκεκριμένου πρωταθλήματος είναι να ενθαρρύνει τους πολίτες να πηγαίνουν στα παγοδρόμια και να ασχολούνται με το εν λόγω άθλημα επιστρέφοντας από τη δουλειά τους, αντί να κλείνονται σπίτια τους και να βλέπουν τηλεόραση.

putin-ice-2 putin-ice-4
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις