Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Παρολίγον τραγωδία – Παρανάλωμα του πυρός τα μαλλιά της νικήτριας του διαγωνισμού Μις Αφρική (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Παρολίγον τραγωδία – Παρανάλωμα του πυρός τα μαλλιά της νικήτριας του διαγωνισμού Μις Αφρική (vid)

Ήταν η στιγμή που η μεγάλη νικήτρια, στον διαγωνισμό για την ανάδειξη της Μις Αφρική, θα φορούσε το στέμμα Όμως παραλίγο να μετατραπεί σε τραγωδία για την Μις Κονγκό Ντόρκας Κασίντε όταν η περούκα της πήρε φωτιά. Η 24χρονη Κασίντε γιόρταζε την νίκη της στον διαγωνισμό με την εστεμμένη του 2017, Γκασένγκουε Μπαλόπι από την […]

Μις Αφρική

Ήταν η στιγμή που η μεγάλη νικήτρια, στον διαγωνισμό για την ανάδειξη της Μις Αφρική, θα φορούσε το στέμμα

Όμως παραλίγο να μετατραπεί σε τραγωδία για την Μις Κονγκό Ντόρκας Κασίντε όταν η περούκα της πήρε φωτιά.

Η 24χρονη Κασίντε γιόρταζε την νίκη της στον διαγωνισμό με την εστεμμένη του 2017, Γκασένγκουε Μπαλόπι από την Μποτσουάνα.

Μια σπίθα από τα πυροτεχνήματα προκάλεσε φωτιά στα μαλλιά της, με τους παρευρισκόμενους να αρχίζουν να ουρλιάζουν.

Ευτυχώς, η 24χρονη δεν τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της φωτιάς και έφυγε από τον διαγωνισμό κατά 35.000 δολάρια πλουσιότερη και με ένα πολυτελές σπορ αυτοκίνητο.

«Είμαι καλά. Τα μαλλιά μου… είναι εντάξει. Νιώθω καλά τώρα. Σας ευχαριστώ» έγραψε σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Twitter.

«Είμαι πολύ χαρούμενη και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήρθαν σήμερα εδώ για να με στηρίξουν και όσους με υποστήριξαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις