Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ο Καλάθης “ζωγράφισε” και πάλι – Η αγκαλιά που έβαλε “φωτιά” στις κερκίδες
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Καλάθης “ζωγράφισε” και πάλι – Η αγκαλιά που έβαλε “φωτιά” στις κερκίδες

Με τον Νικ Καλάθη να κάνει double double και να σηκώνει την ομάδα στις πλάτες του στο τέλος, ο Παναθηναϊκός πήρε σπουδαία νίκη επί της πανίσχυρης ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 96-84 Κάπως έτσι, ο Ρικ Πιτίνο ξεκίνησε με το κεφάλι όρθιο την καριέρα του στο ΟΑΚΑ. Ο Νικ Καλάθης έκανε “μαγικά” στο ΟΑΚΑ για να οδηγήσει […]

Καλάθης

Με τον Νικ Καλάθη να κάνει double double και να σηκώνει την ομάδα στις πλάτες του στο τέλος, ο Παναθηναϊκός πήρε σπουδαία νίκη επί της πανίσχυρης ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 96-84

Κάπως έτσι, ο Ρικ Πιτίνο ξεκίνησε με το κεφάλι όρθιο την καριέρα του στο ΟΑΚΑ.

Ο Νικ Καλάθης έκανε “μαγικά” στο ΟΑΚΑ για να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Αμερικανός κόουτς, έβαλε με μια κίνηση “φωτιά” στις κερκίδες.

Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα, ο Ρικ Πιτίνο έβγαλε από το γήπεδο τον Νικ Καλάθη, που νωρίτερα είχε οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη, για να αποθεώσει και ο ίδιος τον αρχηγό του Τριφυλλιού.

Ο Αμερικανός τεχνικός αγκάλιασε και φίλησε τον Έλληνα διεθνή στον πάγκο, ξεσηκώνοντας και το ΟΑΚΑ, με τους φίλους των πρασίνων να σηκώνονται στο πόδι και να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του κορυφαίου παίκτη του αγώνα.

Ο Νικ Καλάθης μετά το τέλος της αναμέτρησης στο πρώτο του σχόλιο στάθηκε στο πόσο πεινασμένοι ήταν όλοι οι πράσινοι για να φτάσουν σε αυτή την επικράτηση.

Μπορούμε να πούμε ότι αυτή η νίκη πάτησε το κουμπί της αντεπίθεσης; 

“Ναι ήμασταν πεινασμένοι, ενθουσιασμένοι τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Είναι μια σπουδαία νίκη και πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτή για τη συνέχεια”.

Νικ Καλάθης και Τζέιμς Γκιστ πρόσφεραν στον κόσμο του Παναθηναϊκού μια τρομερή φάση, καθώς ο point guard του τριφυλλιού ύψωσε για τον Γκιστ, ο οποίος κάρφωσε στο καλάθι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

https://twitter.com/EuroLeague/status/1078741789006282752

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις