Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τροχαίο στην Κυπαρισσία: 13, 14 και 23 ετών τα θύματα – Συνελήφθη ο πατέρας του κοριτσιού (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο στην Κυπαρισσία: 13, 14 και 23 ετών τα θύματα – Συνελήφθη ο πατέρας του κοριτσιού (vid)

Ένας 14χρονος, μία 13χρονη και ένας 23χρονος είναι τα τρία θύματα του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη χθες το βράδυ στον κόμβο του Καλού Νερού, κοντά στην Κυπαρισσία Τρεις τραυματίστηκαν, με τους δύο, ένας 35χρονος και μία 18χρονη να νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της Πάτρας. Ο 26χρονος, που φέρει ελαφρύτερα τραύματα, διακομίστηκε στο νοσοκομείο της […]

τροχαίο στο Καλό Νερό

Ένας 14χρονος, μία 13χρονη και ένας 23χρονος είναι τα τρία θύματα του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη χθες το βράδυ στον κόμβο του Καλού Νερού, κοντά στην Κυπαρισσία

Τρεις τραυματίστηκαν, με τους δύο, ένας 35χρονος και μία 18χρονη να νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της Πάτρας.

Ο 26χρονος, που φέρει ελαφρύτερα τραύματα, διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η Αστυνομία, εμπλέκονται τρία αυτοκίνητα.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 35χρονος και επέβαιναν ο 23χρονος, η 18χρονη, ο 14χρονος και η 13χρονη συγκρούστηκε, κάτω από άγνωστες ακόμη συνθήκες, με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 37χρονος, ο οποίος είναι πατέρας της 13χρονης.

Ο πατέρας ακολουθούσε το όχημα στο οποίο επέβαιναν τα πέντε άτομα. Στην συνέχεια το πρώτο αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος.

Αμέσως μετά την σύγκρουση στο σημείο του τροχαίου έσπευσαν ασθενοφόρα, οχήματα της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, ενώ οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τέσσερα άτομα.

Η Αστυνομία συνέλαβε τον 37χρονο, ο οποίος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για αρπαγή μιας τσιγγανοπούλας.

Μάλιστα, υπήρξε τηλεφώνημα στο κέντρο άμεσης δράσης για την απαγωγή της νεαρής. Γι’ αυτό και υπήρχε αστυνομική παρουσία στη διασταύρωση του Καλού Νερού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις