Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Μαζεύει” τις δηλώσεις του ο Μαλέλης, μετά τις διαμαρτυρίες
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Μαζεύει” τις δηλώσεις του ο Μαλέλης, μετά τις διαμαρτυρίες

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Σταμάτη Μαλέλη, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής αναγκάστηκε να τις «μαζέψει». Ο κ. Μαλέλης δήλωσε ότι δεν υπάρχουν ίδιες αποστάσεις ανάμεσα σε ΚΙΝΑΛ με ΣΥΡΙΖΑ και Νεα Δημοκρατία, διότι και ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται σε προοδευτική κατεύθυνση. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα φέρει τον όλεθρο και ότι δεν […]

Σταμάτης-Μαλέλης-Φώφη-Γεννηματά-δηλώσεις.jpg

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Σταμάτη Μαλέλη, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής αναγκάστηκε να τις «μαζέψει».

Ο κ. Μαλέλης δήλωσε ότι δεν υπάρχουν ίδιες αποστάσεις ανάμεσα σε ΚΙΝΑΛ με ΣΥΡΙΖΑ και Νεα Δημοκρατία, διότι και ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται σε προοδευτική κατεύθυνση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα φέρει τον όλεθρο και ότι δεν έχει πρόβλημα το ΚΙΝΑΛ να γίνουν επαναληπτικές εκλογές με απλή αναλογική, αν δεν καταφέρει αυτοδυναμία η ΝΔ.

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν αναταράξεις στο Κίνημα Αλλαγής με πολλά στελέχη να διαμαρτύρονται και έτσι ο Σταμάτης Μαλέλης αναγκάστηκε να κάνει διορθωτική δήλωση μέσω twitter.

Επαναλαμβάνοντας την θέση της Φώφης Γεννηματά για αποστάσεις και από τα δύο κόμματα και ότι τις συνεργασίες θα τις καθορίσει ο λαός με την ψήφο τους στις εκλογές.

Έγραψε ο Σταμάτης Μαλέλης:

Κάποιοι βιάστηκαν να χαρούν. Το ότι είναι νεοφιλελεύθερος ο Μητσοτάκης δεν σημαίνει ότι είναι προοδευτικοί αυτοί. Η προοδευτική διακυβέρνηση περνά μόνο μέσα από την ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγής. Η πόλωση που καλλιεργούν Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί σε αδιέξοδο.

Τις συνεργασίες θα τις καθορίσει ο Ελληνικός λαός με την ψήφο του Τέλος σε αυτή τη συζήτηση που καλλιεργούν τα επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ που αγωνιούν μόνο για τα ποσοστά τους Και όχι για την υπέρβαση της κρίσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις