Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Λεβέντης: Όταν η δεξιά είναι λαίμαργη, είναι και επικίνδυνη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεβέντης: Όταν η δεξιά είναι λαίμαργη, είναι και επικίνδυνη

Σφοδρή επίθεση στον βουλευτή Λάρισας της Ν.Δ Γιώργο Κατσιαντώνη αλλά και στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης από τη Λάρισα Ο κ. Λεβέντης μιλώντας για τον πρώην βουλευτή του κόμματος του και νυν βουλευτή Λάρισας της Ν.Δ Γιώργο Κατσιαντώνη, είπε ότι σε παλαιότερες συνεντεύξεις του ήταν «υπέρ να δοθεί το όνομα Μακεδονία […]

Βασίλης Λεβέντης

Σφοδρή επίθεση στον βουλευτή Λάρισας της Ν.Δ Γιώργο Κατσιαντώνη αλλά και στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης από τη Λάρισα

Ο κ. Λεβέντης μιλώντας για τον πρώην βουλευτή του κόμματος του και νυν βουλευτή Λάρισας της Ν.Δ Γιώργο Κατσιαντώνη, είπε ότι σε παλαιότερες συνεντεύξεις του ήταν «υπέρ να δοθεί το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια».

Για τις εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη σχετικά με την ανάπτυξη σχολίασε ότι «είναι όλο λόγια».

«Αυτό που τους εξωθεί είναι η λαιμαργία για την εξουσία. Εμείς πρέπει να ξέρουμε ότι όταν η Δεξιά είναι λαίμαργη είναι και επικίνδυνη.

Ο τρόπος λοιπόν για να κλείσουμε τον δρόμο στα σαγόνια του καρχαρία που είναι η δεξιά παράταξη, είναι μόνο ο κεντρώος χώρος και η Ένωση Κεντρώων» είπε.

Μιλώντας για τον πρόεδρο της Ν.Δ Κυριάκο Μητσοτάκη τον χαρακτήρισε «αδίστακτο και μισαλλόδοξο».

Επιτέθηκε και στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι είναι η «Αριστερά που έχει γίνει δεξιότερη της Δεξιάς».

Σε δήλωσή του αναφορικά με τη συμφωνία των Πρεσπών χαρακτήρισε «προδοσία να δοθεί το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια».

«Καλώ τον κ. Τσίπρα να υποβάλει την παραίτηση του, εφόσον δεν μπορεί να κάνει αυτό που θέλει ο ελληνικός λαός. Ο ελληνικός λαός θέλει να δοθεί μια ειρηνική λύση στους Σκοπιανούς, αν τους δώσουμε πολύ σοβαρότερα ανταλλάγματα.  Αλλά όχι το όνομα της Μακεδονίας γιατί θα ξεκινήσουν αλυτρωτισμό» είπε.

Μεταξύ άλλων κ. Λεβέντης σημείωσε ότι όσοι επιμείνουν στο θέμα της ονομασίας για την ΠΓΔΜ «θα φυλακιστούν».

Υποστήριξε ότι «ο κ. Τσίπρας με τον κ. Κοτζιά θα διωχθούν με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών».

Σχετικά με τη στάση της ΝΔ στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών, ο κ. Λεβέντης είπε ότι «η Δεξιά στέκεται σούζα στην αμερικάνικη πρεσβεία. Και ο κ. Μητσοτάκης δίνει το όνομα Μακεδονία και μιλάει μόνο για το ζήτημα της γλώσσας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις