Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πατέρας ξανά ο Βενσάν Κασέλ, 4 μήνες μετά τον γάμο του με την 21χρονη εξωτική Τίνα (pics)
LIFESTYLE

Πατέρας ξανά ο Βενσάν Κασέλ, 4 μήνες μετά τον γάμο του με την 21χρονη εξωτική Τίνα (pics)

Το πρώτο του παιδί με την σύζυγό του Τίνα Κουνακέϊ περιμένει ο διάσημος ηθοποιός Βενσάν Κασέλ, τέσσερις μόλις μήνες μετά τον γάμο τους. Ο 52χρονος ηθοποιός και το μοντέλο ετοιμάζονται να καλωσορίσουν το νέο μέλος της οικογένειας μέσα στο 2019, λίγο καιρό μετά τον γάμο τους στην νοτιοδυτική Γαλλία τον Αύγουστο μετά από διετή σχέση, […]

Βενσάν Κασέλ

Το πρώτο του παιδί με την σύζυγό του Τίνα Κουνακέϊ περιμένει ο διάσημος ηθοποιός Βενσάν Κασέλ, τέσσερις μόλις μήνες μετά τον γάμο τους.

Ο 52χρονος ηθοποιός και το μοντέλο ετοιμάζονται να καλωσορίσουν το νέο μέλος της οικογένειας μέσα στο 2019, λίγο καιρό μετά τον γάμο τους στην νοτιοδυτική Γαλλία τον Αύγουστο μετά από διετή σχέση, αναφέρει το Just Jared.

Αποτέλεσμα εικόνας για tina kunakey

Η 21χρονη Τίνα εθεάθη με φουσκωμένη κοιλιά στο Ορλί της Γαλλίας τη Δευτέρα πριν την εορταστική περίοδο.

Στις φωτογραφίες που ανάρτησε το Just Jared, το μοντέλο φαίνεται με αρκετά φουσκωμένη κοιλιά φορώντας ένα γούνινο παλτό για να συναντήσει τους φίλους της για φαγητό, λίγο πριν επιστρέψει στην Γαλλία ο σύζυγός της.

Αποτέλεσμα εικόνας για tina kunakey Αποτέλεσμα εικόνας για tina kunakey

Νωρίτερα αυτό το μήνα, το ζευγάρι έκανε μια δημόσια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα του «L’Empereur De Paris» στο Παρίσι.

Ο Βενσάν και η Τίνα παντρεύτηκαν σε μια ιδιωτική τελετή στο δημαρχείο του Μπιντάρτ, στην νοτιοδυτική Γαλλία στις 24 Αυγούστου.

Το ζευγάρι, που ζει στη Βραζιλία, κοινοποίησε την σχέση του τον Ιούλιο του 2016, όταν η Τίνα, τότε ηλικίας μόλις 19 ετών, ανάρτησε μια φωτογραφία της να αγκαλιάζει τον ηθοποιό.

Αποτέλεσμα εικόνας για tina kunakey Αποτέλεσμα εικόνας για vincent cassel tina kunakey

Είναι ο δεύτερος γάμος του Βενσάν Κασέλ. Ο ηθοποιός ήταν παντρεμένος επί 14 χρόνια με την διάσημη ηθοποιό Μόνικα Μπελούτσι, με την οποία έχει αποκτήσει δύο κόρες, την 13χρονη Ντέβα και την 8χρονη Λεόνι.

Αποτέλεσμα εικόνας για vincent cassel monica bellucci children

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις