Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φρίκη: Βρήκαν θαμμένα τα πτώματα εφήβων στον κήπο του πατέρα τους (pics-vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Βρήκαν θαμμένα τα πτώματα εφήβων στον κήπο του πατέρα τους (pics-vid)

Φρίκη ξανά στις ΗΠΑ – Δύο πτώματα παιδιών βρέθηκαν θαμμένα στον κήπο του σπιτιού του πατέρα τους  Ο Έλγουιν Κρόκερ, ο οποίος έκλεισε τα 49 ανήμερα τα Χριστούγεννα, καθώς και τρία άλλα μέλη της οικογένειάς του έχουν συλληφθεί. Κατηγορούνται για απόκρυψη πτώματος και βαναυσότητα σε βάρος ανηλίκων. Αυτό αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σερίφης […]

Φρίκη στις ΗΠΑ Βρήκαν θαμμένα τα πτώματα δύο εφήβων

Φρίκη ξανά στις ΗΠΑ – Δύο πτώματα παιδιών βρέθηκαν θαμμένα στον κήπο του σπιτιού του πατέρα τους 

Ο Έλγουιν Κρόκερ, ο οποίος έκλεισε τα 49 ανήμερα τα Χριστούγεννα, καθώς και τρία άλλα μέλη της οικογένειάς του έχουν συλληφθεί. Κατηγορούνται για απόκρυψη πτώματος και βαναυσότητα σε βάρος ανηλίκων.

Αυτό αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σερίφης της κομητείας Έφινχαμ για την φρικιαστική υπόθεση με τα πτώματα.

Το κατηγορητήριο ενδέχεται να διευρυνθεί όταν καθοριστεί η αιτία θανάτου των δύο παιδιών, κοντά στη Σαβάνα της Τζόρτζια.

Αποτέλεσμα εικόνας για Effingham county bodies found

Πώς βρήκαν τα πτώματα

Αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του Κρόκερ, στην αγροτική κοινότητα Γκάιτον, στις 20 Δεκεμβρίου. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα προσώπου που δήλωσε ότι ανησυχεί επειδή η 14χρονη Μαίρη, είχε εξαφανιστεί από τον Οκτώβριο.

Οι ενήλικοι που βρίσκονταν στο σπίτι έδωσαν στους αστυνομικούς αντικρουόμενες πληροφορίες. Σύμφωνα με μία από αυτές, το κορίτσι είχε φύγει για να ζήσει με τη μητέρα του στη Νότια Καρολίνα.

Ο πατέρας τελικά υπέδειξε στους αστυνομικούς να σκάψουν στον κήπο, όπου βρήκαν δύο πτώματα. Αυτό της 14χρονης αλλά και του αδελφού της, του Έλγουιν Τζούνιορ, ο οποίος δεν είχε δώσει σημεία ζωής από τον Νοέμβριο του 2016. Το αγόρι ήταν επίσης 14 ετών όταν εξαφανίστηκε.

Έλγουιν Κρόκερ

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο πατέρας των δύο εφήβων φορούσε μέχρι πρόσφατα τη στολή του Άγιου Βασίλη και εργαζόταν σε ένα πολυκατάστημα Walmart.

Εκτός του Έλγουιν Κρόκερ, έχουν συλληφθεί η σύζυγός του και μητριά των δύο παιδιών, Κάντις 33 ετών, η 50χρονη μητριά της, Κιμ Ράιτ και ο σύντροφος της τελευταίας, Ρόι Άντονι Πρέιτερ, 55 ετών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις