Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θρίλερ με την απαγωγή του επιχειρηματία – Το τηλεφώνημα που δεν έρχεται και το μπλε αυτοκίνητο
ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με την απαγωγή του επιχειρηματία – Το τηλεφώνημα που δεν έρχεται και το μπλε αυτοκίνητο

Θρίλερ με την απαγωγή του επιχειρηματία – Ακόμη δεν υπάρχει τηλεφώνημα των δραστών Οι Αστυνομικοί προσπαθούν από το βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους και απεικονίζει ένα πολυμορφικό αυτοκίνητο μπλε χρώματος Γερμανικής κατασκευής να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. Οι αστυνομικοί, όπως αποκαλύπτει το newsit, έχουν ήδη “στα χέρια τους” την εικόνα του αυτοκινήτου. Από την […]

απαγωγή-επιχειρηματία-1.jpg

Θρίλερ με την απαγωγή του επιχειρηματία – Ακόμη δεν υπάρχει τηλεφώνημα των δραστών

Οι Αστυνομικοί προσπαθούν από το βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους και απεικονίζει ένα πολυμορφικό αυτοκίνητο μπλε χρώματος Γερμανικής κατασκευής να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση.

Οι αστυνομικοί, όπως αποκαλύπτει το newsit, έχουν ήδη “στα χέρια τους” την εικόνα του αυτοκινήτου.

Από την διασταύρωση που πραγματοποίησαν στα τερματικά της Τροχαίας, χτυπώντας τον αριθμό κυκλοφορίας, διαπίστωσαν πως ο συγκεκριμένος αριθμός δεν υπάρχει στην Ελληνική επικράτεια.

Κατά συνέπεια εκτιμούν πως οι πινακίδες κυκλοφορίας του ύποπτου οχήματος είναι πλαστές.

Μάλιστα και λόγω του γεγονότος πως στο παρελθόν τ’ όνομα του γνωστού επιχειρηματία είχε εμπλακεί σε υπόθεση που ερευνούσε το Λιμενικό, χωρίς ποτέ να αποδειχθεί η ενοχή του, εξετάζουν και το ενδεχόμενο οι δράστες να άρπαξαν τον 51χρονου προκειμένου να λύσουν προσωπικές διαφορές.

Κινηματογραφική απαγωγή

Η ώρα ήταν λίγο πριν τις 09:00 το πρωί την Πέμπτη, όταν ο γνωστός επιχειρηματίας κατέβηκε από το διαμέρισμά του που βρίσκεται σε πολυκατοικία στην Ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά.

Ο 51χρονος ήταν μαζί με την οικιακή του βοηθό όταν βγήκε από την κεντρική πόρτα της πολυκατοικίας προκειμένου να πάρει το αυτοκίνητό του.

Ξαφνικά, εμφανίστηκαν μπροστά του τέσσερα άτομα τα οποία περιγράφονται ως σωματώδη.

Τον ακινητοποίησαν, τον άρπαξαν από τα χέρια και σηκωτό τον έβαλαν στο μπλε πολυμορφικό αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει δίπλα από την αυλή της πολυκατοικίας.

Ο Ν.Μ 51 ετών διαμένει στην συγκεκριμένη πολυκατοικία με την μητέρα του. Είναι χωρισμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Τα δυο παιδιά του είναι μεγάλα και μένουν μόνα τους σε περιοχές του Πειραιά.

Ο ίδιος δραστηριοποιείται στης εισαγωγές – εξαγωγές αλκοολούχων ποτών και καπνικών προϊόντων, προμηθεύοντας με αφορολόγητα προϊόντα, πλοία κυρίως φορτηγά, Πρεσβείες, αλλά και καταστήματα αφορολογήτων σε αεροδρόμια.

Είναι γνωστός στους ναυτιλιακούς κύκλους του Πειραιά, καθώς έχει μεγάλο εύρος πελατολογίου, πλην όμως είναι χαμηλού προφίλ επιχειρηματίας

«Ερευνούμε την υπόθεση στη χειρότερη εκδοχή της. Ότι δηλαδή έχει απαχθεί και οι δράστες θα ζητήσουν λύτρα από την οικογένεια. Έχουμε στήσει το στρατηγείο μας στο σπίτι και περιμένουμε τα αποτελέσματα από τις εργαστηριακές εξετάσεις για τυχόν ίχνη dna ή δακτυλικά αποτυπώματα που θα λύσουν το μυστήριο» λέει στο protothema.gr αξιωματικός της Ασφάλειας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις