Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Βίντεο ντοκουμέντο από το φρικτό τροχαίο με θύμα τον νεαρό Δημήτρη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βίντεο ντοκουμέντο από το φρικτό τροχαίο με θύμα τον νεαρό Δημήτρη

Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας δείχνει το θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Αιγάλεω. Στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε ο ΑΝΤ1, απεικονίζεται ο 21χρονος νεαρός, να διασχίζει την Ιερά Οδό στο Αιγάλεω και να παρασύρεται από μηχανή που διέσχιζε τον δρόμο με μεγάλη ταχύτητα. Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας, ένα 20χρονο παιδί, έχασε τον […]

Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας δείχνει το θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Αιγάλεω.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε ο ΑΝΤ1, απεικονίζεται ο 21χρονος νεαρός, να διασχίζει την Ιερά Οδό στο Αιγάλεω και να παρασύρεται από μηχανή που διέσχιζε τον δρόμο με μεγάλη ταχύτητα.

Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας, ένα 20χρονο παιδί, έχασε τον έλεγχο προσέκρουσε σε κολονάκι και βρήκε ακαριαίο θάνατο. Ο επίσης 20χρονος συνεπιβάτης του τραυματίστηκε στο πρόσωπο.

Ο πεζός που παρασύρθηκε νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα Νοσοκομείου σε κρίσιμη κατάσταση.

Αρχικά, στο βίντεο 21χρονος φαίνεται να συνομιλεί με φίλο του στο αριστερό πεζοδρόμιο στο ρεύμα καθόδου της Ιερά Οδού. Λίγο αργότερα επιχειρεί να περάσει απέναντι αλλά πριν προλάβει, πέφτει πάνω του η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο Δημήτρης Δοξόμπολης.

Ο θάνατος του αθλητή βύθισε στο πένθος το Αιγάλεω και η διοίκηση της ομάδας του ΜΕΛΑ ο Άγιος Ελευθέριος εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια.

Η ανακοίνωση του συλλόγου

Η Διοίκηση του ΜΕΛΑΣ ο Άγιος Ελευθέριος με ανακοίνωσή της εκφράζει τη θλίψη της για τον απροσδόκητο θάνατο του Δημήτρη Δοξόμπολη και τα θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους. Ο 20χρονος Δημήτρης ήταν εν ενεργεία αθλητής μας στο τμήμα του Μπάσκετ Ανδρών.

Καλό Παράδεισο….

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στο Γ’ Νεκροταφείο Νίκαιας το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ. που βρίσκεται στη διασταύρωση Π.Ράλλη & Θηβών.

Καλό σου ταξίδι Δημήτρη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει”, γνωστοποίησαν ακόμα οι άνθρωποι της ομάδας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις