Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αγανάκτηση αστυνομικών: «Ποιοι θέλουν νεκρό συνάδελφό μας;»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγανάκτηση αστυνομικών: «Ποιοι θέλουν νεκρό συνάδελφό μας;»

Ευχές για ταχεία ανάρρωση του αστυνομικού που τραυματίστηκε κατά την έκρηξη του εμπρηστικού μηχανισμού, στον Άγιο Διονύσιο στο Κολωνάκι, στέλνει με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων.  Όπως αναφέρουν, ο τραυματίας κατάγεται από τα Χανιά, ενώ ο πατέρας του είναι επίσης αστυνομικός και υπηρετεί στη Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων. Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε -με τα τραύματά του να […]

Κολωνάκι-έκρηξη.jpg

Ευχές για ταχεία ανάρρωση του αστυνομικού που τραυματίστηκε κατά την έκρηξη του εμπρηστικού μηχανισμού, στον Άγιο Διονύσιο στο Κολωνάκι, στέλνει με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων. 

Όπως αναφέρουν, ο τραυματίας κατάγεται από τα Χανιά, ενώ ο πατέρας του είναι επίσης αστυνομικός και υπηρετεί στη Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων.

Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε -με τα τραύματά του να μην θεωρούνται ανησυχητικά- υπηρετεί στο ΑΤ Εξαρχείων.

Ενημερώθηκε για το συμβάν από τον νεωκόρο του ναού, όταν εκείνος εντόπισε τον μηχανισμό στο προαύλιο του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτη.

«Μεταβαίνοντας στο σημείο και παραμένοντας στο χώρο του Ιερού Ναού εξερράγη το ύποπτο δέμα και τον τραυμάτισε» σημειώνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων και προσθέτει:

«Ερωτούμε ποιος ή ποιοι θέλουν νεκρό αστυνομικό μετά από τη σημερινή ΑΝΕΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ , έκρηξη βόμβας στην καρδιά της ελληνικής πρωτεύουσας;

Ερωτούμε για ποιο λόγο και από ποιους γίνονται στόχοι Ιεροί Ναοί και μάλιστα στην πολυσύχναστη αυτή περιοχή και κυρίως την περίοδο των εορτών;  Τι μήνυμα αποσκοπούν να περάσουν;

Ερωτούμε τους έχοντες και κατέχοντες την εξουσία έως πότε θα περιμένουμε να αναγνωρισθεί το επάγγελμά μας ως επικίνδυνο και ανθυγιεινό; Έως που θέλετε να αυξηθεί η λίστα με τους τραυματίες και θανόντες συναδέλφους για να νομοθετήσετε το αυτονόητο; Μα τι συζητάμε τώρα; Τι πιο αυτονόητο από το να πηγαίνεις το πρωί στη δουλεία σου και να τραυματίζεσαι από έκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού…» τονίζουν στη συνέχεια.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ζητά τη «σύλληψη των δραστών της “άνανδρης” αυτής επίθεσης, την προσαγωγή τους στην ελληνική Δικαιοσύνη και την παραδειγματική τους τιμωρία προς γνώση και συμμόρφωση των επόμενων που θα προσπαθήσουν να σκοτώσουν συναδέλφους μας!

Δυστυχώς θα υπάρξουν και επόμενοι καθώς κατ’ επανάληψη έχουμε επισημάνει για την κατάσταση που επικρατεί στα κέντρα των μεγαλουπόλεων της Χώρας και τείνει αν δεν έχει ήδη γίνει…να εκτροχιαστεί… ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις