Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

26

Μαρτίου 2023

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ζακ Κωστόπουλος: Ολοκληρώθηκε η ΕΔΕ εις βάρος των οκτώ αστυνομικών
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζακ Κωστόπουλος: Ολοκληρώθηκε η ΕΔΕ εις βάρος των οκτώ αστυνομικών

Ολοκληρώθηκε η Ένορκη Διοικητική Εξέταση εις βάρος των 8 αστυνομικών για την υπόθεση του ξυλοδαρμού του Ζακ Κωστόπουλου. Η ΕΔΕ προτείνει να παραπεμφθούν στο πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΛΑΣ με το ερώτημα επιβολής πειθαρχικής ποινής και οι οκτώ άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, που ενεπλάκησαν στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του νεαρού άνδρα. Πιο συγκεκριμένα, προτείνεται απόταξη για […]

Ζακ Κωστόπουλος Αστυνομικοί

Ολοκληρώθηκε η Ένορκη Διοικητική Εξέταση εις βάρος των 8 αστυνομικών για την υπόθεση του ξυλοδαρμού του Ζακ Κωστόπουλου.

Η ΕΔΕ προτείνει να παραπεμφθούν στο πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΛΑΣ με το ερώτημα επιβολής πειθαρχικής ποινής και οι οκτώ άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, που ενεπλάκησαν στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του νεαρού άνδρα.

Πιο συγκεκριμένα, προτείνεται απόταξη για τους τέσσερις από τους οκτώ, ενώ για τους υπόλοιπους τέσσερις προτείνεται αργία με απόλυση.

Υπενθυμίζεται ότι από τη στιγμή που ξεκίνησε η έρευνα, άλλαξαν τρεις επικεφαλής, με τον τελευταίο να χρειάζεται ένα μήνα για να ολοκληρώσει την ΕΔΕ καθώς ξεκίνησε τη διαδικασία από την αρχή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις