Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πατάει “γκάζια” το Κίνημα Αλλαγής – Στα ψηφοδέλτια ο Γιώργος Παπανδρέου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πατάει “γκάζια” το Κίνημα Αλλαγής – Στα ψηφοδέλτια ο Γιώργος Παπανδρέου

Το Κίνημα Αλλαγής έχει βάλει μπροστά να “γεμίσει” τα ψηφοδέλτια Όπως όλα δείχνουν, η Φώφη Γεννηματά φαίνεται να δέχτηκε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου να είναι υποψήφιος στην Αχαΐα, όπως επιθυμεί ο ίδιος. Ο πρώην πρωθυπουργός είχε εκφράσει εγκαίρως την προτίμησή του για την Αχαΐα, νομό που γνωρίζει ιστορικά, από την οικογένειά του, και με […]

Κίνημα-Αλλαγής.jpg

Το Κίνημα Αλλαγής έχει βάλει μπροστά να “γεμίσει” τα ψηφοδέλτια

Όπως όλα δείχνουν, η Φώφη Γεννηματά φαίνεται να δέχτηκε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου να είναι υποψήφιος στην Αχαΐα, όπως επιθυμεί ο ίδιος.

Ο πρώην πρωθυπουργός είχε εκφράσει εγκαίρως την προτίμησή του για την Αχαΐα, νομό που γνωρίζει ιστορικά, από την οικογένειά του, και με τον οποίο έχει αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς.

Σημειώνεται ότι με ένα τετ α τετ τη Δευτέρα, παραμονή Χριστουγέννων, στη Χαριλάου Τρικούπη, η Φώφη Γεννηματά και η Εύα Καϊλή κατέληξαν σε αποφάσεις για τη νεαρή ευρωβουλευτή.

Στη συνάντηση των δύο γυναικών αποφασίστηκε η Εύα Καϊλή να είναι εκ νέου υποψήφια για το Ευρωκοινοβούλιο στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου.

Άρα αποχωρεί οριστικά η σκέψη να διεκδικήσει τον δήμο Θεσσαλονίκης, μετά την αποχώρηση του Γιάννη Μπουτάρη που αφήνει τη θέση ορφανή για την Κεντροαριστερά.

Επόμενο θέμα που θα πρέπει να κλείσει είναι του Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος ενδιαφέρεται για τον Βόρειο Τομέα της πρώην Β’ Αθηνών ή την Ευρωβουλή.

Μέχρι την ανακοίνωση των εκλογών θα μείνει ανοιχτό το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, όπου διεκδικεί θέση ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, για να εξασφαλιστεί η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της ΔΗΜΑΡ.

Πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, όμως, επισημαίνουν ότι είναι πολύ δύσκολο να τοποθετηθεί επικεφαλής για δεύτερη συνεχόμενη φορά και κάπως έτσι πέφτει στο τραπέζι και το όνομα του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις