Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Ληστείες με μαχαίρια – Τρόμος για 44χρονη, ακόμα μία δίπλα… στους κουραμπιέδες
ΕΛΛΑΔΑ

Ληστείες με μαχαίρια – Τρόμος για 44χρονη, ακόμα μία δίπλα… στους κουραμπιέδες

Του Πέτρου Καρσιώτη Ανήμερα των Χριστουγέννων, 44χρονη γυναίκα έζησε στιγμές τρόμου μέσα στο σπίτι της, όταν ήρθε αντιμέτωπη με τέσσερις κουκουλοφόρους, που κρατούσαν μαχαίρι και είχαν άγριες διαθέσεις. Η ληστρική εισβολή στο σπίτι της γυναίκας, καταγράφηκε στις 9 το βράδυ της ημέρας των Χριστουγέννων και ενώ ήταν μόνη στο σπίτι της. Στην “Τρύπα της Αλεπούς” […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ανήμερα των Χριστουγέννων, 44χρονη γυναίκα έζησε στιγμές τρόμου μέσα στο σπίτι της, όταν ήρθε αντιμέτωπη με τέσσερις κουκουλοφόρους, που κρατούσαν μαχαίρι και είχαν άγριες διαθέσεις.

Η ληστρική εισβολή στο σπίτι της γυναίκας, καταγράφηκε στις 9 το βράδυ της ημέρας των Χριστουγέννων και ενώ ήταν μόνη στο σπίτι της.

Στην “Τρύπα της Αλεπούς”

Οι ληστές αφού πλησίασαν το σπίτι στη θέση “Τρύπα Αλεπούς” στον Ασπρόπυργο, παραβίασαν μπαλκονόπορτα και εισέβαλαν στο εσωτερικό του σπιτιού.

Με βία και απειλή μαχαιριού η ληστεία

Χτύπησαν και απείλησαν με το μαχαίρι την έντρομη γυναίκα και την υποχρέωσαν απειλώντας ότι θα την τραυματίσουν βαριά να τους παραδώσει όσα χρήματα και κοσμήματα είχε στο σπίτι, αλλά και το κινητό της τηλέφωνο.

Ερεύνησαν και οι ίδιοι τους χώρους

Η γυναίκα, μη μπορώντας να κάνει διαφορετικά υπάκουσε στις εντολές των κουκουλοφόρων κι εκείνοι αφού ερεύνησαν και μόνοι τους χώρους του σπιτιού όπου πίστευαν ότι μπορεί να έβρισκαν κι άλλα χρήματα η τιμαλφή, αποχώρησαν.

Η γυναίκα μόλις συνήλθε κάπως από το σοκ της εισβολής και της ληστείας, ενημέρωσε την Αστυνομία.

Ανήσυχοι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, ανήσυχοι γι’ αυτή την εξέλιξη, έφθασαν επί τόπου με αστυνομικούς του Εγκληματολογικού Τμήματος στην προσπάθειά τους να χαρτογραφήσουν την τετραμελή συμμορία των εισβολέων.

Και ληστεία δίπλα στους κουραμπιέδες και στα μελομακάρονα

Στο μεταξύ, άλλος ληστής κραδαίνοντας μαχαίρι, εισέβαλε να ληστέψει δίπλα στους κουραμπιέδες και στα μελομακάρονα!

Ο άγνωστος, άρπαξε χρηματικό ποσό  από την ταμειακή μηχανή και διέφυγε.

Μέρα – μεσημέρι στην περιοχή Χαριλάου

Η ένοπλη ληστεία καταγράφηκε μέρα-μεσημέρι σε φούρνο στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, στην περιοχή Χαριλάου.

Πρώτα περιεργάστηκε τα γλυκίσματα

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ληστεία σημειώθηκε όταν ο άγνωστος μπήκε στον φούρνο και αφού πρώτα περιεργάστηκε τα γλυκίσματα των Χριστουγέννων που έβλεπε απλωμένα στους πάγκους, ξαφνικά τράβηξε μαχαίρι!

Κραδαίνοντας το μαχαίρι, άρπαξε τα χρήματα

Κραδαίνοντάς το προς την πλευρά της έντρομης υπαλλήλου του φούρνου, άρπαξε όσα χρήματα βρήκε στο ταμείο και κινήθηκε στην έξοδο.

Προσπαθούν να “δουν” σε βίντεο τον ληστή

Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο φούρνο, πέρα από κατάθεση του θύματος, πήραν και βιντεοληπτικό υλικό από διπλανά καταστήματα.

Αυτό, στην προσπάθειά τους να αναγνωρίσουν τον δράστη αφού μέχρι να φθάσει και να μπει στο φούρνο δεν φορούσε κουκούλα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις