Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κυριάκος: “Είναι ευτύχημα που δεν θρηνήσαμε θύματα”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος: “Είναι ευτύχημα που δεν θρηνήσαμε θύματα”

Μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, καταδικάζει τη σημερινή τρομοκρατική ενέργεια, στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου, στο Κολωνάκι. «Δυστυχώς το αίσθημα ανασφάλειας γίνεται πια πρωτόγνωρο όσο η κυβέρνηση δεν συνειδητοποιεί την ανάγκη μηδενικής ανοχής στη βία», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης. Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση Μια […]

Κυριάκος-Μητσοτάκης-9.jpg

Μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, καταδικάζει τη σημερινή τρομοκρατική ενέργεια, στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου, στο Κολωνάκι.

«Δυστυχώς το αίσθημα ανασφάλειας γίνεται πια πρωτόγνωρο όσο η κυβέρνηση δεν συνειδητοποιεί την ανάγκη μηδενικής ανοχής στη βία», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση

Μια βόμβα έξω από εκκλησία σε πυκνοκατοικημένο εμπορικό δρόμο της Αθήνας είναι τυφλό χτύπημα κατά των πολιτών. Είναι ευτύχημα που δεν θρηνήσαμε θύματα. Δυστυχώς το αίσθημα ανασφάλειας γίνεται πια πρωτόγνωρο όσο η κυβέρνηση δεν συνειδητοποιεί την ανάγκη μηδενικής ανοχής στη βία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις