Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο Σαββιδάκης, για τα… δύσκολα του επαγγέλματος: Κάποιοι έντεχνοι καλλιτέχνες είναι άπλυτοι (vid)
LIFESTYLE

Ο Σαββιδάκης, για τα… δύσκολα του επαγγέλματος: Κάποιοι έντεχνοι καλλιτέχνες είναι άπλυτοι (vid)

Ο Γιάννης Σαββιδάκης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και τη Φωτεινή Πετρογιάννη, όπου χαρακτήρισε κάποιους έντεχνους καλλιτέχνες ως άπλυτους. «Κάποιοι έντεχνοι καλλιτέχνες είναι άπλυτοι. Αφού είναι αλήθεια. Στη δική μου ζωή έχει συμβεί αυτό. Να είμαι δίπλα σε έναν, δύο τέτοιους και να μην μπορώ να σταθώ», είπε ο Γιάννης Σαββιδάκης. Ο υπέροχος […]

Γιάννης Σαββιδάκης

Ο Γιάννης Σαββιδάκης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και τη Φωτεινή Πετρογιάννη, όπου χαρακτήρισε κάποιους έντεχνους καλλιτέχνες ως άπλυτους.

«Κάποιοι έντεχνοι καλλιτέχνες είναι άπλυτοι. Αφού είναι αλήθεια. Στη δική μου ζωή έχει συμβεί αυτό. Να είμαι δίπλα σε έναν, δύο τέτοιους και να μην μπορώ να σταθώ», είπε ο Γιάννης Σαββιδάκης.

Ο υπέροχος καλλιτέχνης που κάποτε γνώρισε την απόλυτη επιτυχία, εξηγεί μεταξύ άλλων πώς μπήκε η δισκογραφία στη ζωή του και πώς ήταν η εμπειρία του στη Eurovision.

Φυσικά, δεν υπήρχε περίπτωση να μην ερωτηθεί για το επικό σίριαλ “της Ελλάδος τα παιδιά”:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις