Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Την απήγαγαν στα 13 και απελευθερώθηκε στα 45 – Μια σοκαριστική υπόθεση
ΚΟΣΜΟΣ

Την απήγαγαν στα 13 και απελευθερώθηκε στα 45 – Μια σοκαριστική υπόθεση

Η κόλαση ετών για μια μητέρα, έλαβε τέλος δεκαετίες μετά Έπειτα από 32 χρόνια, μία γυναίκα από την Αργεντινή που είχε πέσει θύμα απαγωγής, επέστρεψε  στο σπίτι της. Η 45χρονη είχε απαχθεί όταν ήταν 13 ετών, από δίκτυο εμπορίας ανθρώπων. Πρόσφατα, η αστυνομία έλαβε μία πληροφορία ότι η γυναίκα βρισκόταν στο Μπερμέχο, στη νότια Βολιβία. […]

Την απήγαγαν στα 13 και απελευθερώθηκε στα 45

Η κόλαση ετών για μια μητέρα, έλαβε τέλος δεκαετίες μετά

Έπειτα από 32 χρόνια, μία γυναίκα από την Αργεντινή που είχε πέσει θύμα απαγωγής, επέστρεψε  στο σπίτι της.

Η 45χρονη είχε απαχθεί όταν ήταν 13 ετών, από δίκτυο εμπορίας ανθρώπων. Πρόσφατα, η αστυνομία έλαβε μία πληροφορία ότι η γυναίκα βρισκόταν στο Μπερμέχο, στη νότια Βολιβία. Τελικά, κατάφεραν να εντοπίσουν σε ποιο σπίτι κρατούνταν και απελευθέρωσαν την ίδια και τον 9χρονο γιο της.

Συνοδευόμενη από το παιδί της, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Μαρ ντελ Πλάτα, την πόλη της Αργεντινής από την οποία κατάγεται, και συναντήθηκε ξανά με την οικογένειά της.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, οι δράστες είχαν πλησιάσει την τότε 13χρονη και τη μεγαλύτερη αδελφή της, με την ψεύτικη υπόσχεση για ένα καλύτερο μέλλον.

Όμως, τις απήγαγαν και τις μετέφεραν στη Βολιβία. Τρεις μήνες αργότερα, η αδελφή της κατάφερε να το σκάσει και να επιστρέψει στο σπίτι της οικογένεια, αλλά άφησε πίσω την αδελφή της.

Όταν γύρισε στη Μαρ ντελ Πλάτα, περιέγραψε τι της συνέβη και πώς ο άνδρας που τις απήγαγε τις ανάγκαζε να εργάζονται σε οίκο ανοχής, που ανήκε στην αδελφή του.

Όμως, δυστυχώς δεν μπορούσε να υποδείξει σε ποια πόλη βρισκόταν, οπότε οι έρευνες εκείνη την εποχή δεν είχαν αποδώσει καρπούς.

Τελικά όμως, στις αρχές του 2018, η αστυνομία έλαβε την πληροφορία ότι η γυναίκα βρισκόταν στην πόλη Μπερμέχο.

Αρκετούς μήνες αργότερα, το περασμένο φθινόπωρο, οι αρχές την εντόπισαν και οργανώθηκε η επιχείρηση για την απελευθέρωσή της.

Αυτή έγινε τελικά στις 22 Δεκεμβρίου, όταν η αστυνομία βρήκε την 45χρονη και τον γιο της να ζουν σαν σκλάβοι, σε εξαιρετικά επικίνδυνες συνθήκες, σε ένα γκαράζ.

Στην πόρτα υπήρχε διπλό λουκέτο ενώ βρέθηκαν εξαιρετικά αδυνατισμένοι. Δεν είναι ξεκάθαρο πώς ήρθε το παιδί στον κόσμο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις