Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

03

Δεκεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τρόμος στο ΤΕΙ Πατρών – Άνδρας χτύπησε και προσπάθησε να βιάσει γυναίκα
ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος στο ΤΕΙ Πατρών – Άνδρας χτύπησε και προσπάθησε να βιάσει γυναίκα

Τον τρόμο έζησε υπάλληλος σε εκδοτήριο εισιτηρίων των ΚΤΕΛ Πατρών, το οποίο βρίσκεται μπροστά από το ΤΕΙ της πόλης, την παραμονή Χριστουγέννων Ένας άνδρας προσπάθησε να τη ληστέψει και στη συνέχεια να τη βιάσει. Η γυναίκα το βράδυ της Δευτέρας πήγε στις τουαλέτες του ΤΕΙ. Δεν υπήρχε φύλακας εκείνη τη στιγμή στο εκπαιδευτικό ίδρυμα και τα φώτα στις τουαλέτες ήταν χαλασμένα. Όταν η υπάλληλος βγήκε από […]

Άγρια επίθεση σε γυναίκα στο ΤΕΙ Πατρών

Τον τρόμο έζησε υπάλληλος σε εκδοτήριο εισιτηρίων των ΚΤΕΛ Πατρών, το οποίο βρίσκεται μπροστά από το ΤΕΙ της πόλης, την παραμονή Χριστουγέννων

Ένας άνδρας προσπάθησε να τη ληστέψει και στη συνέχεια να τη βιάσει.

Η γυναίκα το βράδυ της Δευτέρας πήγε στις τουαλέτες του ΤΕΙ. Δεν υπήρχε φύλακας εκείνη τη στιγμή στο εκπαιδευτικό ίδρυμα και τα φώτα στις τουαλέτες ήταν χαλασμένα.

Όταν η υπάλληλος βγήκε από τον χώρο, άγνωστος τη χτύπησε στον αυχένα με τον αγκώνα του και την έριξε στο έδαφος.

Της ζήτησε ό,τι είχε πάνω της και το θύμα προσπάθησε να του εξηγήσει πως δεν είχε κάτι. Τότε εκείνος αποπειράθηκε να τη βιάσει, κατεβάζοντάς της το παντελόνι.

Ευτυχώς, η υπάλληλος τον κλώτσησε δυνατά και άρχισε να τρέχει, όπως αναφέρει το thebest.gr.

Φέρει πολλαπλές εκδορές στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα από την πάλη. Μάλιστα, απευθύνθηκε στην αστυνομία και έκανε μήνυση αναφέροντας τα χαρακτηριστικά του άνδρα.

Ο άνδρας που της επιτέθηκε φορούσε μπουφάν με κουκούλα, την οποία είχε σφιχτά δεμένη γύρω από το κεφάλι του και το πρόσωπο, ενώ είχε μούσια. Είχε ύψος γύρω στο 1,80.

Η αστυνομία αναζητά το δράστη της επίθεσης στη γυναίκα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις