Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μπλατ: Αν κοιτάς πίσω θα χάσεις κάτι που βρίσκεται μπροστά σου
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπλατ: Αν κοιτάς πίσω θα χάσεις κάτι που βρίσκεται μπροστά σου

Ο Ντέιβιντ Μπλατ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Νταρουσάφακα στην Κωνσταντινούπολη, σκέφτεται μόνο το διπλό που θα “διατηρήσει” τον Ολυμπιακό στις πρώτες θέσεις του πίνακα της Euroleague. Είναι ωραίο που επιστρέφω στο παλιό μου σπίτι, αλλά είμαι χαρούμενος στο νέο μου σπίτι, στον Ολυμπιακό, σχολίασε όταν του ζητήθηκε να πει πώς νιώθει που επιστρέφει ως αντίπαλος της τουρκικής ομάδας, στον […]

Ντέιβιντ Μπλατ

Ο Ντέιβιντ Μπλατ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Νταρουσάφακα στην Κωνσταντινούπολη, σκέφτεται μόνο το διπλό που θα “διατηρήσει” τον Ολυμπιακό στις πρώτες θέσεις του πίνακα της Euroleague.

Είναι ωραίο που επιστρέφω στο παλιό μου σπίτι, αλλά είμαι χαρούμενος στο νέο μου σπίτι, στον Ολυμπιακό, σχολίασε όταν του ζητήθηκε να πει πώς νιώθει που επιστρέφει ως αντίπαλος της τουρκικής ομάδας, στον πάγκο της οποίας βρέθηκε δύο σεζόν.

“Τα δύο χρόνια που ήμουν στην Κωνσταντινούπολη με την Νταρουσάφακα ήταν πολύ ξεχωριστά. Είχαμε κάνει σπουδαία χρονιά στην Ευρωλίγκα, στην πρώτη μου χρονιά μπήκαμε στα πλέι οφ για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας και την επόμενη κερδίσαμε το Eurocup.

Είναι υπέροχες αναμνήσεις, όχι μόνο για εμένα, αλλά και όλους όσοι συμμετείχαμε σε αυτή την προσπάθεια. Πάμε να δώσουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και αυτό είναι το σημαντικό, όμως, θα χαρώ που θα δω πολλούς φίλους μου”.

Σε σύνολο 14 αναμετρήσεων η Νταρουσάφακα μετρά μόλις μία νίκη στην Euroleague.

“Είναι δεδομένο πως θα παλέψουν. Ξέρω πολλούς ανθρώπους εκεί, πολλούς παίκτες, ενώ γνωρίζω και αρκετούς από τους παίκτες που απέκτησαν. Προσφάτως, η ομάδα δείχνει να βρίσκει τον δρόμο της. Περιμένουμε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Όμως και εμείς πάμε για να παίξουμε και για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Το έχω πει πολλές φορές.

Στην Ευρωλίγκα πηγαίνεις παιχνίδι με παιχνίδι. Αν κοιτάξεις πίσω θα χάσεις κάτι που βρίσκεται μπροστά σου. Εμείς θα προσπαθήσουμε να μην σκεφτόμαστε το ρεκόρ της Νταρουσάφακα. Παίζουμε πολύ καλά τελευταίως, έχουμε σταθερότητα στο παιχνίδι μας και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι…”.

Για το αν ήταν δύσκολο να βγάλει τους πολλούς οικογενειάρχες που έχει ο Ολυμπιακός από την εορταστική διάθεση των ημερών, είπε: “Οι περισσότεροι έχουμε βρεθεί σε αυτή την κατάσταση πολλές φορές. Είναι μέρος της ζωής μας. Βρισκόμαστε δέκα μήνες λίγο πολύ παντρεμένοι με το μπάσκετ. Το καλοκαίρι έχουμε τις διακοπές μας. Αυτό είναι μέρος της πίεσης που νιώθει ένας αθλητής και δεν υπάρχουν παράπονα. Υπάρχουν άνθρωποι που περνάνε πολύ πιο δύσκολα από εμάς, οπότε δεν υπάρχουν παράπονα”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις