Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ιδιοκτήτης έκανε έξωση σε μητέρα με ανήλικα παιδιά – “Ελπίζω να μην χρειαστεί να πω ονόματα”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιδιοκτήτης έκανε έξωση σε μητέρα με ανήλικα παιδιά – “Ελπίζω να μην χρειαστεί να πω ονόματα”

Ιδιοκτήτης έκανε έξωση σε μητέρα με τρία ανήλικα παιδιά Το περιστατικό κατήγγειλε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ο Δημήτρης Βιριράκης, πρώην δημοτικός σύμβουλος Χανίων, κάνοντας λόγο για «βίαιες πρακτικές και αυτοδικίες» που είναι «εντελώς καταδικαστέες». Σύμφωνα με τον κ. Βιριράκη, ο ιδιοκτήτης του ακινήτου προέβη σε αυτή την ενέργεια καθώς η μητέρα των τριών […]

Ιδιοκτήτης έκανε έξωση σε μητέρα με τρία ανήλικα παιδιά

Ιδιοκτήτης έκανε έξωση σε μητέρα με τρία ανήλικα παιδιά

Το περιστατικό κατήγγειλε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ο Δημήτρης Βιριράκης, πρώην δημοτικός σύμβουλος Χανίων, κάνοντας λόγο για «βίαιες πρακτικές και αυτοδικίες» που είναι «εντελώς καταδικαστέες».

Σύμφωνα με τον κ. Βιριράκη, ο ιδιοκτήτης του ακινήτου προέβη σε αυτή την ενέργεια καθώς η μητέρα των τριών παιδιών αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και του οφείλει τρία νοίκια.

Αποφάσισε τότε να την πετάξει στον δρόμο, τις ημέρες των Χριστουγέννων, κατεδαφίζοντας κυριολεκτικά την πόρτα του διαμερίσματος.

Ο Δημήτρης Βιριράκης υποστήριξε ότι κανονικά θα έπρεπε να κινητοποιηθεί η αστυνομία και να συλληφθεί ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος.

Προειδοποίησε δε ότι μπορεί να επανέλθει με ονόματα και διευθύνσεις των εμπλεκομένων στην υπόθεση προσώπων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις