Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ηλιόπουλος κατά Μπακογιάννη, για την εμφάνιση του στη “γειτονιά των νεοναζί”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηλιόπουλος κατά Μπακογιάννη, για την εμφάνιση του στη “γειτονιά των νεοναζί”

Ο Δήμος Αθηναίων πρέπει να αποτελέσει ένα πεδίο υλοποίησης κοινωνικής πολιτικής απαντώντας στις πληγές από την κρίση, λέει  ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Νάσος Ηλιόπουλος στον ρ/σ “Στο Κόκκινο” Να προχωρήσει το ζήτημα των ουσιαστικών αναπλάσεων που πρέπει να γίνουν στην Αθήνα, όπως αυτές των Προσφυγικών, της ενοποίησης των αρχαιολογικών χώρων, της ανάπλασης της περιοχής γύρω […]

ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Νάσος Ηλιόπουλος

Ο Δήμος Αθηναίων πρέπει να αποτελέσει ένα πεδίο υλοποίησης κοινωνικής πολιτικής απαντώντας στις πληγές από την κρίση, λέει  ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Νάσος Ηλιόπουλος στον ρ/σ “Στο Κόκκινο”

Να προχωρήσει το ζήτημα των ουσιαστικών αναπλάσεων που πρέπει να γίνουν στην Αθήνα, όπως αυτές των Προσφυγικών, της ενοποίησης των αρχαιολογικών χώρων, της ανάπλασης της περιοχής γύρω από το Μουσείο.

Να υπερασπιστεί το δικαίωμα στην κατοικία απέναντι στη γιγάντωση του real estate και του Airbnb και τέλος, να λειτουργήσει ως ασπίδα προστασίας απέναντι στους νεοναζί.

Για τον Κώστα Μπακογιάννη είπε ότι «πάντα ο καθένας κρίνεται από τις προτεραιότητες που θέτει».

Άλλωστε, πρόσθεσε, «όταν κάποιος σε μια πόλη που έχει περάσει όλα αυτά που έχει περάσει μέσα στην κρίση, που βλέπει τις πληγές της κρίσης, που βλέπει τις τεράστιες ανισότητες, θεωρεί ότι το πρώτο ζήτημα είναι το ζήτημα – ούτε καν της ασφάλειας – είναι της αστυνόμευσης.

Γιατί η ασφάλεια είναι πολύ ευρύτερη έννοια, αυτομάτως υπάρχει ένα θέμα», ανέφερε και ζήτησε να συνεννοηθούν όλοι για το «οι νεοναζί και η Ακροδεξιά είναι πρόβλημα για το ζήτημα της ασφάλειας, είναι κομμάτι του προβλήματος, δεν είναι κομμάτι της λύσης.

Το να επιλέγει ο κ. Μπακογιάννης που αναδεικνύει αυτό το ζήτημα, η πρώτη του εμφάνιση να γίνει σε μια γειτονιά, που αποτέλεσε το εργαστήριο για την ανάδειξη της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα και των νεοναζί, στον Άγιο Παντελεήμονα, αντικειμενικά δείχνει μια στρατηγική, “κουμπώνει” αυτομάτως με την κεντρική στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας».

Και, κλείνοντας ο κ. Ηλιόπουλος, «βλέπουμε μια απότομη στροφή ενός ανθρώπου που είχε οικοδομήσει ένα πιο ήπιο, φιλελεύθερο προφίλ, μια πολύ απότομη στροφή στο κομμάτι “νόμος και τάξη”. Δηλαδή αυτομάτως γίνεται ο υποψήφιος του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αθήνα και την ίδια στιγμή ανοίγει όλον τον δίαυλο διαλόγου με την άκρα δεξιά»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις