Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / 429 οι νεκροί στην Ινδονησία – Σκυλιά και drones ψάχνουν στα συντρίμμια
ΚΟΣΜΟΣ

429 οι νεκροί στην Ινδονησία – Σκυλιά και drones ψάχνουν στα συντρίμμια

Απίστευτη η τραγωδία στην Ινδονησία –  Το τσουνάμι που έπληξε το Σάββατο την χώρα προκάλεσε εκατοντάδες νεκρούς, με τους κατοίκους και τις Αρχές να εκφράζουν φόβους για νέα φονικά κύματα.  Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση των Αρχών της Ινδονησίας, οι νεκρό από το τσουνάμι, που χτύπησε απροειδοποίητα, ανέρχονται πλέον στους 429, ενώ οι τραυματίες έχουν ξεπεράσει τους 1.450. Όπως […]

Ο στρατός ψάχνει επιζώντες στην Ινδονησία

Απίστευτη η τραγωδία στην Ινδονησία –  Το τσουνάμι που έπληξε το Σάββατο την χώρα προκάλεσε εκατοντάδες νεκρούς, με τους κατοίκους και τις Αρχές να εκφράζουν φόβους για νέα φονικά κύματα. 

Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση των Αρχών της Ινδονησίας, οι νεκρό από το τσουνάμι, που χτύπησε απροειδοποίητα, ανέρχονται πλέον στους 429, ενώ οι τραυματίες έχουν ξεπεράσει τους 1.450.

Όπως δήλωσε ο Σουτόπο Πουρβό Νουγκρόχο, εκπρόσωπος Tύπου της Εθνικής Αρχής Διαχείρισης Καταστροφών οι αγνοούμενοι υπολογίζονται στους 128.

Την ίδια στιγμή, δυνάμεις του στρατού, προσωπικό της κυβέρνησης και εθελοντές ψάχνουν τα συντρίμμια και τις παραλίες προκειμένου να βρουν επιζώντες.

Στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης συμμετέχουν επίσης ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι καθώς και drones.

Σύμφωνα με ειδικούς που μίλησαν στο Al Jazeera, το ηφαίστειο Ανάκ Κρακατόα, που «έδωσε» την έκρηξη που δημιούργησε το τσουνάμι, ακόμη δονείται, γεγονός που προκαλεί ανησυχία για τυχόν νέα φονικά κύματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις