Ο Κυριάκος άκουσε τα κάλαντα και έστειλε μήνυμα στην Αλβανία (vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κυριάκος άκουσε τα κάλαντα και έστειλε μήνυμα στην Αλβανία (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Αμέσως μετά τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα που άκουσε από τον σύλλογο Βορειοηπειρωτών «Ομόνοια», ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, έστειλε ένα αυστηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση της Αλβανίας. Σχολιάζοντας τις ενέργειες της αλβανικής κυβέρνησης, με την αρπαγή περιουσιών Βορειοηπειρωτών στη Χειμάρρα, ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Η πορεία της Αλβανίας προς την ΕΕ και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς είναι […]

24.12.2018 | 15:13

Αμέσως μετά τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα που άκουσε από τον σύλλογο Βορειοηπειρωτών «Ομόνοια», ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, έστειλε ένα αυστηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση της Αλβανίας.

Σχολιάζοντας τις ενέργειες της αλβανικής κυβέρνησης, με την αρπαγή περιουσιών Βορειοηπειρωτών στη Χειμάρρα, ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Η πορεία της Αλβανίας προς την ΕΕ και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς είναι ταυτισμένη με το σεβασμό των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι το παραπάνω «δεν επιδέχεται καμίας απολύτως αμφισβήτησης» ενώ τόνισε ότι «θα είμαστε πάντα κοντά στα αναφαίρετα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητας».

Exit mobile version