Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / “Πάγωσε” η Αλεξανδράκη με το βίντεο της Σταμάτη – “Είναι πολύ στενάχωρο, θα ήθελα να σταματήσει” (vid)
LIFESTYLE

“Πάγωσε” η Αλεξανδράκη με το βίντεο της Σταμάτη – “Είναι πολύ στενάχωρο, θα ήθελα να σταματήσει” (vid)

Δεν τελειώνει το “σίριαλ” με την Δήμητρα Αλεξανδράκη, τον Δημήτρη Μηλιώνη και την Ιωάννα Μπέλλα. Τελευταία προσθήκη, η Έλλη Παπαγγελή, που φαίνεται να αποτελεί την “πέτρα του σκανδάλου”. Σήμερα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε στο Ooh la la, με τη Σάσα Σταμάτη. Το γνωστό μοντέλο ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση, όταν προβλήθηκε στον αέρα συνέντευξη της […]

Αλεξανδράκη βίντεο

Δεν τελειώνει το “σίριαλ” με την Δήμητρα Αλεξανδράκη, τον Δημήτρη Μηλιώνη και την Ιωάννα Μπέλλα. Τελευταία προσθήκη, η Έλλη Παπαγγελή, που φαίνεται να αποτελεί την “πέτρα του σκανδάλου”.

Σήμερα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε στο Ooh la la, με τη Σάσα Σταμάτη. Το γνωστό μοντέλο ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση, όταν προβλήθηκε στον αέρα συνέντευξη της Έλλης Παπαγγελή.

Να υπενθυμίσουμε πως σύμφωνα με το δημοσίευμα της Σάσας Σταμάτη, η Παπαγγελή ήταν αυτή που τράβηξε το βίντεο με Μηλιώνη – Μπέλλα. Ωστόσο, η Αλεξανδράκη δεν έχει αναφέρει ποτέ το όνομά της.

«Να πω κάτι; Ειλικρινά, δεν υπήρχε κανένας λόγος γι’ αυτό το βίντεο. Ανέφερα εγώ καμιά κοπέλα;

Το ότι η κάθε μια κοπέλα μπορεί να βγαίνει, γιατί θέλει να βγει στο γυαλί και να φωτογραφίζει η ίδια από μόνη της τον εαυτό της, δεν φταίω εγώ σε αυτό, δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ. Για ποιο λόγο να συνεχίζεται όλη αυτή η ιστορία;

Είναι κάτι πολύ στενάχωρο και όχι μόνο για εμένα και τον σύντροφό μου, είναι στενάχωρο και για τις οικογένειές μας, να συνεχίζεται όλη αυτή η κατάσταση. Και θα ήθελα να σταματήσει, πραγματικά.

Είναι πολύ ψυχοφθόρο, πολύ άσχημο. Το ότι βγαίνει η κάθε μία κοπέλα και λέει το μακρύ της και το κοντό της, με συγχωρείς για την έκφραση, αλλά είναι απλά απαίσιο, δεν ξέρω πώς αλλιώς να το χαρακτηρίσω», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις