Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Εβελίνα GNTM: Το παιδί μου δεν με αναγνώρισε, θύμωσα με τον εαυτό μου (vid)
LIFESTYLE

Εβελίνα GNTM: Το παιδί μου δεν με αναγνώρισε, θύμωσα με τον εαυτό μου (vid)

Η φιναλίστ του GNTM Εβελίνα Σκίτσκο, ήταν σχεδόν από την πρώτη στιγμή του ριάλιτι το απόλυτο φαβορί. Μέχρι και την τελευταία ώρα, όλοι πίστευαν πως θα είναι η νικήτρια, όμως την “έφαγε” η Ειρήνη. Η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM βρέθηκε Στη Φωλιά των Κου Κου για να μιλήσει για όλα. Μεταξύ άλλων η Εβελίνα Σκίτσκο […]

Εβελίνα Σκίτσκο

Η φιναλίστ του GNTM Εβελίνα Σκίτσκο, ήταν σχεδόν από την πρώτη στιγμή του ριάλιτι το απόλυτο φαβορί.

Μέχρι και την τελευταία ώρα, όλοι πίστευαν πως θα είναι η νικήτρια, όμως την “έφαγε” η Ειρήνη.

Η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM βρέθηκε Στη Φωλιά των Κου Κου για να μιλήσει για όλα.

Μεταξύ άλλων η Εβελίνα Σκίτσκο εξομολογήθηκε πως θύμωσε με τον εαυτό της καθώς το παιδάκι της που είχε να τη δει τόσο καιρό στην αρχή δεν την αναγνώρισε.

«Το παιδάκι μου είναι πάρα πολύ καλά. Έχει μεγαλώσει πολύ. Έχω πάθει σοκ. Εντάξει, είμαστε μαζί τώρα. Δεν έκλαψα όταν την πρωτοείδα μετά από τόσο καιρό, αυτό είναι το περίεργο.

Δεν το περίμενα ούτε εγώ. Επειδή δεν με αναγνώρισε στην αρχή, θύμωσα με τον εαυτό μου. Ήθελα λίγες ημέρες μέχρι να τα βρω με τον εαυτό μου. Αλλά μετά με κατάλαβε από την πρώτη ώρα που την αγκάλιασα και με αισθάνθηκε κι εκεί εντάξει ήμουν λίγο καλύτερα.

Αλλά ήμουν κλεισμένη δύο εβδομάδες. Δεν επικοινωνούσα με κανέναν. Ήμουν μόνο σπίτι μαζί της. Δεν ήθελα να δω κανέναν άλλο», ανέφερε η Εβελίνα Σκίτσκο.

Ξεκίνησε στις πασαρέλες τα 13, γέννησε στα 20

Η αλήθεια είναι ότι η Εβελίνα Σκίτσκο είχε γεννήσει μόλις επτά μήνες πριν μπει στο GNTM! Κανένα σημάδι επάνω της δεν πρόδιδε ότι είχε αποκτήσει παιδί μόλις λίγους μήνες πριν, εκτός από την ιδιαίτερη ευαισθησία της.

Η Εβελίνα, με καταγωγή από τη Μολδαβία, μεγάλωσε στην Κύπρο και στα 13 της μπήκε στο χώρο του μόντελινγκ κάπως τυχαία, όταν την ανακάλυψε τυχαία στο δρόμο ένα ζευγάρι σχεδιαστών.

Έκτοτε εμφανιζόταν σταθερά στις πασαρέλες της Κύπρου. Στα 19 της έμεινε έγκυος και γέννησε μια μικρούλα, καρπό του έρωτά της με τον Κύπριο τραγουδιστή Ανδρέα Ναπολέων, με τον οποίο έχουν χωρίσει.

Αυτός μάλιστα έχει αναλάβει την ευθύνη της μικρής για όσο η Εβελίνα βρίσκεται μέσα στο GNTM.

Από την εμφάνισή της στο Madwalk Κύπρου:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις