Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Απίστευτο! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι παντρεμένη – Κουμπάρα, πολύ γνωστή τραγουδίστρια (pics)
LIFESTYLE

Απίστευτο! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι παντρεμένη – Κουμπάρα, πολύ γνωστή τραγουδίστρια (pics)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι από τα πρόσωπα της χρονιάς – μάλιστα είναι η πρώτη που έψαχναν οι Έλληνες στο Google το 2018 Έπεσε από τον… ουρανό, δεν τη γνώριζε κανείς, είχε κάνει τα πάντα και ήταν μια όμορφη παρουσία. Πέρα από όλα αυτά, ήταν και το κορίτσι του Κωνσταντίνου Αργυρού. Έτσι τουλάχιστον γραφόταν. Η ίδια […]

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Φωτογραφία: Artfashion.gr

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι από τα πρόσωπα της χρονιάς – μάλιστα είναι η πρώτη που έψαχναν οι Έλληνες στο Google το 2018

Έπεσε από τον… ουρανό, δεν τη γνώριζε κανείς, είχε κάνει τα πάντα και ήταν μια όμορφη παρουσία.

Πέρα από όλα αυτά, ήταν και το κορίτσι του Κωνσταντίνου Αργυρού. Έτσι τουλάχιστον γραφόταν.

Η ίδια δεν επιβεβαίωσε ποτέ τίποτα, δεν διέψευσε όμως και τίποτα. Απλά αρνούνταν να απαντήσει λέγοντας απλά ότι τα προσωπικά της είναι κάτι που θέλει να κρατήσει για τον εαυτό της.

Πέρα από τα δημοσιεύματα για τον Αργυρό, είχε γραφτεί ακόμη ότι η προηγούμενη σχέση της ήταν με έναν Βολιώτη αρχιτέκτονα Γιάννη Καραβασάνη.

Η ίδια μάλιστα σε συνέντευξή της στο παρελθόν, όταν ακόμη δεν απασχολούσε καθόλου το πρόσωπό της τη δημοσιότητα, είχε μιλήσει για το πώς είναι να έχεις μια σχέση από απόσταση.

Τώρα, όμως, αποκαλύπτεται ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον εν λόγω αρχιτέκτονα δεν είχαν απλά σχέση αλλά ήταν παντρεμένοι!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Happy Day στον Alpha Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Γιάννης Καραβασάνης γνωρίστηκαν το 2010 και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα.

Ο έρωτάς τους θυελλώδης, παρότι ζούσαν στις διαφορετικές άκρες του Ατλαντικού. Μετά από πέντε χρόνια σχέσης, το 2010 αποφάσισαν να παντρευτούν, στο Λος Αντζελες, με κουμπάρους την Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο.

Όπως είπαν στο Happy Day, φαίνεται αυτός ο γάμος να έχει τελειώσει. Το ζευγάρι φαίνεται ότι έχει χωρίσει απτό τον περασμένο Μάρτιο, αν και δεν έχουν πάρει διαζύγιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις