Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Η Στόρμι Ντάνιελς είπε “ναι” στο Playboy και ποζάρει όλο νάζι
ΚΟΣΜΟΣ

Η Στόρμι Ντάνιελς είπε “ναι” στο Playboy και ποζάρει όλο νάζι

Η Στόρμι Ντάνιελς, μπορεί να έγινε γνωστή λόγω του Ντόναλντ Τραμπ, ωστόσο, υπάρχουν κι άλλοι λόγοι που… αξίζει να είναι γνωστή Η πορνοστάρ που αναστάτωσε την Αμερική, ποζάρει όλο νάζι στο ανδρικό περιοδικό «Playboy». Στις σελίδες του εορταστικού τεύχους της 25ης Δεκεμβρίου, η 39χρονη Στόρμι προβάλλει το καλλίγραμμο σώμα της ως «αντικείμενο του πόθου». Εκτός […]

Στόρμι Ντάνιελς

Η Στόρμι Ντάνιελς, μπορεί να έγινε γνωστή λόγω του Ντόναλντ Τραμπ, ωστόσο, υπάρχουν κι άλλοι λόγοι που… αξίζει να είναι γνωστή

Η πορνοστάρ που αναστάτωσε την Αμερική, ποζάρει όλο νάζι στο ανδρικό περιοδικό «Playboy».

Στις σελίδες του εορταστικού τεύχους της 25ης Δεκεμβρίου, η 39χρονη Στόρμι προβάλλει το καλλίγραμμο σώμα της ως «αντικείμενο του πόθου».

stormi-1

Εκτός από τις σέξι φωτογραφίες της Στόρμι, στο εξώφυλλο του περιοδικού, πάνω σ΄ένα γυμνό στήθος, μικροσκοπικοί πολίτες κραδαίνουν πλακάτ με τα γράμματα να σχηματίζουν την φράση «Γης της Ελευθερίας;»

Το ανδρικό περιοδικό κάνει αντικυβερνητική πολιτική με το εξώφυλλό του αλλά και την Στόρμι να δείχνει στον Τραμπ τα προσόντα της.

Η Ντάνιελς, που ισχυρίζεται ότι είχε «ανάρμοστη σχέση» με τον Τραμπ ένα χρόνο αφότου είχε παντρευτεί τη Μελάνια, είχε δηλώσει ενθουσιασμένη που θα φωτογραφηθεί για το ανδρικό περιοδικό.

Στην φωτογράφηση, η Ντάνιελς φοράει ένα μαύρο παλτό χωρίς όμως να φοράει τίποτα άλλο. Το γυμνό της σώμα καλύπτουν μόνο οι μαύρες ζαρτιέρες.

Δείτε ακόμη:

Σχετική εικόνα

Η Στόρμι Ντάνιελς έδειξε «στον αέρα» πώς είναι το μόριο του Τραμπ (pics+vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις