Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Οι μελωδίες των Χριστουγέννων στο ανακαινισμένο «Ολύμπια»
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι μελωδίες των Χριστουγέννων στο ανακαινισμένο «Ολύμπια»

Με μια λαμπερή συναυλία για μικρούς και μεγάλους υποδέχεται τις φωτεινές μέρες των Χριστουγέννων η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών. Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στο ανακαινισμένο Θέατρο «Ολύμπια» θα παρουσιαστεί ένα γιορταστικό πρόγραμμα με άριες και χορωδιακά από δημοφιλείς όπερες και αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Η σοπράνο Βάσια Ζαχαροπούλου και ο τενόρος Γιάννης Καλύβας, πλαισιωμένοι από την Παιδική Χορωδία «Μανώλης Καλομοίρης» και την Μικτή […]

Με μια λαμπερή συναυλία για μικρούς και μεγάλους υποδέχεται τις φωτεινές μέρες των Χριστουγέννων η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών.

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στο ανακαινισμένο Θέατρο «Ολύμπια» θα παρουσιαστεί ένα γιορταστικό πρόγραμμα με άριες και χορωδιακά από δημοφιλείς όπερες και αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Η σοπράνο Βάσια Ζαχαροπούλου και ο τενόρος Γιάννης Καλύβας, πλαισιωμένοι από την Παιδική Χορωδία «Μανώλης Καλομοίρης» και την Μικτή Χορωδία του Πανεπιστημίου Αθηνών, με την μουσική τους ευαισθησία και την τέχνη τους θα μας εισαγάγουν με τον καλύτερο τρόπο στο γιορτινό πνεύμα των ημερών.

Τη μουσική διεύθυνση έχει ο μαέστρος Πάνος Βλάχος.

Η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη ενώ τα δελτία εισόδου θα διατίθενται δωρεάν από το Θέατρο «Ολύμπια» από τις 6 μ.μ. της Παρασκευής.

Οι μελωδίες των Χριστουγέννων

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου και ώρα έναρξης 20:30

Θέατρο Ολύμπια – Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας

Είσοδος ελεύθερη

Τα δελτία εισόδου θα διατίθενται δωρεάν από το Θέατρο «Ολύμπια» από τις 6 μ.μ. το βράδυ της συναυλίας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις