Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» – Χαρές στα γυρίσματα της σειράς… και όχι μόνο! (vid)
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» – Χαρές στα γυρίσματα της σειράς… και όχι μόνο! (vid)

Η Κλέλια Ρένεση, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Η νεαρή ηθοποιός και ο 57χρονος τραγουδιστής Μανού Τσάο θα γίνουν γονείς. Όπως αναφέρθηκε στο Πρω1νό, η Κλέλια κρατά χαμηλούς τόνους για το ευχάριστο μυστικό, μιας και διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Στα γυρίσματα της σειράς «Μην […]

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα Κλιέλια

Η Κλέλια Ρένεση, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Η νεαρή ηθοποιός και ο 57χρονος τραγουδιστής Μανού Τσάο θα γίνουν γονείς.

Όπως αναφέρθηκε στο Πρω1νό, η Κλέλια κρατά χαμηλούς τόνους για το ευχάριστο μυστικό, μιας και διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Στα γυρίσματα της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» οι συνάδελφοί της το γνωρίζουν και την προσέχουν, ενώ κάποιοι της χαϊδεύουν τρυφερά την κοιλιά.

Η Κλέλια Ρένεση υπήρξε ζευγάρι με τον Αντώνη Κανάκη και η σχέση της με τον Μάνου Τσάο πρωτοσυζητήθηκε όταν ο Γάλλος τραγουδιστής εμφανίστηκε στη Μαλακάσα τον Ιούλιο του 2015.

Μαζί έχουν τραγουδήσει το «Moonlight Avenue», ενώ στο βιντεοκλίπ που είχε προκαλέσει αίσθηση εμφανίζονταν να κολυμπούν γυμνοί στη θάλασσα.

Ακολούθησε το «Ti.po.ta», στο οποίο η Κλέλια τραγουδά στα ελληνικά, με τον Μανού Τσάο να την συνοδεύει με την κιθάρα του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις